Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitimde Gurur Veriyor...

Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitimde Gurur Veriyor...

Dünyanın tam zamanlı, tam müfredatlı ilk ve tek glütensiz mutfak eğitimini verdiğimiz Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü...

Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Eğitimide Gurur Veriyor...Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Eğitimide Gurur Veriyor...
 
Gurur Verici Bir Haber... 
 
Doğu Akdeniz Üniversitesi "DAÜ" Turizm Fakültesi, Turizm işletmeciliği alanında ve akademik alanda dünyanın en saygın derecelendirme sınıflandırma kuruluşlarının başında gelen “Shangai Rankingde” 46. sırada yer almıştır. 
 
Binlerce üniversite arasından tüm Kıbrıs’tan tek ve Türkiye’deki üniversiteler arasında ise ilk sırada olmak hepimiz için müthiş bir gurur ve mutluluk kaynağı olmuştur…
 
Bu büyük başarıya katkı koyan tüm hocalarımızı, çalışanlarımızı gönülden kutluyor, destekleyen herkese, rektörlüğümüze teşekkür ediyoruz. 
 
Dünyanın en saygın ve en başarılı üniversitelerinin başında, özellikle Turizm eğitimi, araştırma ve yayın alanlarında yer almak sanırım bu adada yasayanları, mezunlarımızı, öğrencilerimizi, öğrenci adaylarımızı heyecanlandırmaya yetecektir. 
 
Bu değerlendirme kaliteli eğitimin en önemli göstergelerinden birisi olarak kabul edilmektedir. Keyfini çıkarmak lazım.
 
Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Eğitimide Gurur Veriyor...
Dünyanın tam zamanlı, tam müfredatlı ilk ve tek glütensiz mutfak eğitimini verdiğimiz Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nde glütensiz beslenmeye hayat veren nice cevherler yetiştirmeye devam ediyoruz.
 
Buna vesile olmak ise paha biçilmez bir mutluluk...
 
Glütensiz Şef
Süleyman Engin
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler