Glütensiz Şef; Mikail'in Başarısını Alkışlayalım...

Glütensiz Şef; Mikail'in Başarısını Alkışlayalım...

İyi yemek yapmayı öğrenmeden önce azimli, kararlı ve heyacanlı olmayı öğrenin. Çünkü sizinle çalışmak isteyenler iyi yemek yapmanızın ötesinde...

Glütensiz Şef; Mikail'in Başarısını Alkışlayalım...
Bir zamanlar öğrencimdi şimdi ise danışmanı olduğum ünlü restoranın mutfağın Executive Chef'i...
 
Üniversitemiz diye söylemiyorum ama DAÜ Gastronomi'den mezun olan tüm öğrencilerimiz başarıya odaklanmış birer yıldız gibiler.
 
Mutfak Sanatlarında Öğrencilerime;
"İyi yemek yapmayı öğrenmeden önce azimli, kararlı ve heyacanlı olmayı öğrenin. Çünkü sizinle çalışmak isteyenler iyi yemek yapıyor oluşunuzun ötesinde heyecanınızı görmek isteyecektir.
 
Heyacanını yitirmiş bir şef üretemez, kontrolu sağlayamaz, lider olamaz, başarılı olamaz." derdim hep.
 
Sevgili kardeşim Mikail;
Sana olan güvenimi boşa çıkarmadığın için seninle ne kadar gurur duysam azdır. Kutluyorum seni kardeşim.
 
Mikail artık İstanbul'un en ünlü restoranlarından biri olan Türkcell Platinum Park Geyikli'nin Mutfak Şefi. Yıldızı günden güne parlamaya devam edecek. Başarısını alkışlayalım.
 
Glütensiz Şef; Mikail'in Başarısını Alkışlayalım...
"Glütensiz Şef" Süleyman Engin


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler