Türk Mutfak Şefi Atilla Hildmann Gözaltına Alındı

Türk Mutfak Şefi Atilla Hildmann Gözaltına Alındı

Türk mutfağı konseptinde vejeteryan yemekler üzerine deneyimli Türk şefi Atilla Hildmann gözaltında. Ünlü vegan aşçı Atilla Hildmann...

Türk Mutfak Şefi Atilla Hildmann Gözaltına Alındı
Türk mutfağı konseptinde vejeteryan yemekler üzerine deneyimli Türk şefi Atilla Hildmann gözaltında.
 
Berlin'de koronavirüs önlemlerini protesto edenler arasında yer alan ünlü vegan aşçı Atilla Hildmann, yine gözaltına alındı. 
 
Türk Mutfak Şefi Atilla Hildmann Gözaltına Alındı
Polis, Hildmann'ın toplanma ve pandemi kurallarına uymadığı gerekçesi ile gözaltına alındığını, ifadesinin ardından serbest bırakıldığını açıkladı. 
 
33 yaşındaki Hildmann ise polisin kendisini tekmelediğini, zorla alıkonulduğunu ve vücudunda darp yaraları olduğunu iddia etti. Hildman 9 Mayıs günü de gözaltına alınmıştı.
 
Türk Mutfak Şefi Atilla Hildmann Gözaltına Alındı
Daha oncede sosyal mesafeyi aştı, gözaltına alındı...
Bir Alman aile tarafından evlatlık olarak yetiştirilen Attila Hildmann, Almanya’nın yıldız vegan aşçısı. Kitapları çok satanlar listesinde yer alan Attila Hildmann’ın 2012’de ‘Vegan for Fun’ (Zevk İçin Vegan) adlı kitabı Almanya Vejetaryenler Birliği tarafından ‘Yılın Kitabı’ ödülünü aldı. Başkent Berlin’de iki vegan büfe işleten Attila Hildmann, aykırı çıkışlarıyla da tanınan biri. 
 
Türk Mutfak Şefi Atilla Hildmann Gözaltına Alındı
Korona önlemlerine karşı savaş açan Hildmann, Berlin’de Federal Parlamento önündeki gösteride polis uyarısına rağmen sosyal mesafe kuralına uymadığı için gözaltına alındı.
 
Polis megafondan gösteriye sosyal mesafe kuralı gereği 50 kişinin katılabileceği çağrıları yaptı. Ancak protestoya 250 civarında kişinin katılması üzerine polis müdahale etti.
 
Attila Hildmann’la birlikte yaklaşık 30 göstericiyi gözaltına alan polis, kimlik tespiti yaptıktan sonra tekrar serbest bıraktı. 
 
Attila Hildmann’ın sosyal medya hesabında korona önlemlerine karşı çağrı yaptığı gösteriye, aşırı sağcı Reichsbürger (İmparatorluk Vatandaşları) adlı grup da katıldı.
 
Türk Şefi Atilla Hildmann Kimdir?
Hildmann, sosyal medya hesabında uzun süredir korona önlemlerine karşı yoğun eleştiriler yapıyor.
 
Türk Mutfak Şefi Atilla Hildmann Gözaltına Alındı
Bu yazılarında koronanın yeni bir dünya düzeni kurmak için bir komplo olduğu tezlerini savunan Hildmann, Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn, Robert Koch Enstitüsü ve Amerikalı milyarder Bill Gates’i bu komployu kuran örgütün üyeleri olarak görüyor. 
 
Hildmann üvey babasının aşırı et tüketimi sonucu kalp krizinden öldüğü düşüncesiyle tamamen vegan beslenmeye başladı. Hiç hayvan ürünü kullanmadığı vegan yemek tarifleriyle ünlendi. Aşçılık ünü televizyonlara da yansıdı ve televizyon programlarının aranan ismi oldu.
 
Türk Mutfak Şefi Atilla Hildmann Gözaltına Alındı
Vejetaryen yaşam biçimi Mike Tyson ve Gwyneth Paltrow gibi ünlüler sayesinde artık sıkıcı olarak görülmüyor. 
 
Almanya’nın en ünlü vejetaryanlarindan biri şef Attila Hildmann. Yazdığı vegan yemek kitapları 300 binden fazla sattı. Hildmann’a göre veganlık harika ve çekici bir alternatif, kilo vermek de cabası.
 
Türk Mutfak Şefi Atilla Hildmann Gözaltına Alındı
"Vegan for Fit" (Zinde Kalmak İçin Veganlık) gibi kitaplar yok satıyor. Hildmann, vegan yaşam biçimini bambaşka bir gruba, kilo vermek isteyenlere hitap edecek bir beslenme biçimi olarak sunuyor. Ancak, veganların asıl amacı bu değil.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler