Glütensiz Şef Süleyman Engin'den

Glütensiz Şef Süleyman Engin'den "Glütensiz Aşure"

Glütensiz Şef "Süleyman Engin" Kimdir? Evinizde glütensiz aşure yapmayı denediniz mi? Sağlık ve yasam açısından glütensiz aşure yapmak için hangi malzeme..

Glütensiz Şef "Süleyman Engin"den Glütensiz Aşure Nasıl Yapılır?
 
Glütensiz aşure nedir? glütensiz aşure nasıl yapılır? Evinizde glütensiz aşure yapmayı denediniz mi? Sağlık ve yaşam açısından glütensiz aşure yapmak için hangi malzemeler kullanılmalıdır? 
 
Glütensiz Şef "Süleyman Engin"den Glütensiz Aşure NasılYapılır?
Peki glütensiz aşure nasıl yapılır? Glütensiz Şef "Süleyman Engin'in kaleminden sizlere özel İşte malzemeler ve glütensiz aşure tarifi…
 
Glütensiz Şef "Süleyman Engin"den Glütensiz Aşure NasılYapılır?Türk Aşçı Haberleri Not; 
Türk aşçı haberleri olarak sizler için hazırlamış olduğumuz bu nefis ve lezzetli En İyi Glütensiz Aşure tarifimizi denediğinizde yorumlar bölümünde sizlere daha iyi hizmet edebilmek amacı ile düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.
 
Glütensiz Şef Süleyman Engin'den "Glütensiz Aşure"
 
Glütensiz Şef "Süleyman Engin" Kimdir?
Yurt içi/Yurt dışı danışmanlık ve eğitim faaliyetleri uygulamıştır.
 
Çeşitli illerde üniversiteler tarafından uygulanan Gastronomi - Aşçılık temalı projeler kapsamında eğitim, seminer, kurs ve konferanslar vermiştir.(uygulamış olduğu tüm proje detayları belgelidir).
 
Türkiye’nin tüm bölgelerinde ve çeşitli ülkelerde eğitim ve danışmanlık hizmetlerinde bulunmuştur.
 
Avrupa Birliği Proje Koordinasyon Daire Başkanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) hibe destekli projelerde ‘’Gastronomi Kapasite Geliştirme & Yiyecek İçecek Eğitim uzmanı’’ olarak görev yaptı. 
 
Türkiye’nin ilk Avrupa Birliği Gastronomi Projesinin yazarı ve uygulayıcısı.
 
Anadolu’da yöresel mutfak saha çalışmaları mevcut. (Tüm çalışmalar belgeli ve kayıtlıdır).
 
Yurtiçi ve yurtdışı yaptığı tüm proje çalışmalarına ilişkin bilgiler, belgeler basın bültenlerinde  (gazete, dergi, televizyon, internet haber portallarında) yer almaktadır.
 
TRT’de branşı ile ilgili sunuculuğunu yaptığı 2 mutfak programı mevcuttur.
4 farklı kültüre ait geleneksel mutfak kitabı mevcuttur. Glütensiz mutfakla ilgili yazı ve makaleleri bulunmaktadır.
 
Glütensiz Şef Süleyman Engin'in Uzmanlık Alanları:
Gıda Teknikeri, Mutfak Şefi, Glütensiz Şef, Gıda ve Mutfak Eğitim Danışmanı,  Yemek stilisti, Ürün ve İş geliştirme, Sektör Yazarı (Culinarymag, Mutfak Haber, Aşçılar Dünyası, Yemekevi. tv).
 
Doğu Akdeniz Üniversitesi öğretim görevlisi ve şef Süleyman Engin, glütensiz tariflerine bir yenisini daha ekledi. Engin, glütensiz ürünlerle oluşturduğu aşure tarifini resmi hesabından yayınladı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler