En İyi Ramazan Tatlılarından Evde

En İyi Ramazan Tatlılarından Evde "Revani" Nasıl Yapılır?

İftardan sonra yiyebileceğiniz, damaklarınızı şenlendirecek, şerbetini sünger gibi çeken enfes revani tarifini “Harun Aksu”dan videolu tatlı tarifi

En İyi Ramazan Tatlılarından Evde "Revani" Nasıl Yapılır?
 
İftardan sonra yiyebileceğiniz, damaklarınızı şenlendirecek Revani, şerbetini sünger gibi çeken Revani, tadı enfes Revani tatlısı tarifini şeflerimizden “Harun Aksu” nun anlatımına özel videolu tatlı tarifini Türk aşçı haberleri olarak siz takipçilerimiz için hazırladık.
 
Mübarek ramazan ayında web sitemize gelen taleplerden biriside klasik ramazan lezzetlerinden revani nasıl yapılır? Yapmış olduğumuz araştırma yemek arşivimizde de bulunan yöresel mutfaklarımızdan Gaziantep mutfağının ünlü şeflerinden “Harun Aksu” şefimizin tarifini sizler için uygun bulduk. 
 
Tabi ki bugüne kadar evinizde hiç revani yapmadıysanız en önemli husus videolu tarifleri kaynak olarak görmeniz ve izlemeniz. Şerbeti Sünger Gibi Çeken Tam Kıvamında Revani Nasıl Yapılır !!!
 
 
Bu arada “şef Harun Aksu” ya ramazan tatlılarından revani tarifi için Türk aşçı haberleri olarak teşekkür ederiz. Şefimize sosyal ağında ve youtube yemek kanalında beğeni ve paylaşımlarınız ile destek olmanızı da ümit ediyoruz.
 
Türk Aşçı Haberleri Not; 
Türk aşçı haberleri olarak sizler için hazırlamış olduğumuz Anadolu Mutfağında Osmanlı ve Türk tatlılarından olan bu nefis ve lezzetli evde revani tarifimizi denediğinizde yorumlar bölümünde sizlere daha iyi hizmet edebilmek amacı ile düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler