Şef Maksut Aşkar; Tam Kadro Evde Bekliyoruz..

Şef Maksut Aşkar; Tam Kadro Evde Bekliyoruz..

Yeme-içme sektörünün en çok zarar gören sektörlerden biri olduğunu düşünüyoruz. Önce -liğimiz, bir aile olarak gördüğü 'müz ekibimiz. Şu anda..

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de koronavirüs salgınıyla birlikte Gastronomi Turizmi 'nde kapılarını kapatan restoranlar zor bir süreçten geçiyor. 
 
Restoran sektörünün ve Türk mutfağının önde gelen şeflerinden olan "Şef Maksut Aşkar" ın koronavirüs krizi hakkındaki düşüncelerini, süreci nasıl yönettiklerini, geleceğe ilişkin endişelerini ve beklentilerini Türk aşçı haberleri olarak sizlere sunuyoruz.
 
Şef Maksut Aşkar; Tam Kadro Evde BekliyoruzÜnlü şeflerimizden Maksut Aşkar; Tam Kadro Evde Bekliyoruz...
 
Yeme-içme sektörünün en çok zarar gören sektörlerden biri olduğunu düşünüyoruz. Önceliğimiz, bir aile olarak gördüğümüz ekibimiz.
 
Şu anda Neolokal ailesi olarak tam kadro evde bekliyoruz. Açıkçası süreç çok hızlı gelişti. Birlikte birkaç planımız var ama şu anda erken olduğunu düşünüyoruz. Şimdilik hepimiz için evde kalmak en iyisi gözüküyor.
 
En büyük beklentimiz bu salgının bir an önce bütün dünyada en az kayıpla sona ermesi. Ancak bu krizden sonra bütün dünyada yaşanacak olan ekonomik krizin etkilerinin bize nasıl yansıyacağı konusunda endişelerimiz var.
 
Salgın bitse bile döneceğimiz dünyanın aynı dünya olmayacağına inanıyoruz. Ekonomik sorunlar bu yeni dünyanın negatif tarafı olacak. Pozitif yanı ise ümit ediyoruz ki, artık dünyanın sorunlarına daha bilinçli bir gözlükle bakacağız. 
 
Dünyada ve ülkemizde felaketlere yol açabilecek daha birçok problem var. Bunların başında da iklim değişikliği, küresel ısınma, tarımda kullanılan kimyasallar geliyor. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler