Volkan Şef Bilgi Ve Tecrübelerini Kaleme Aldı..

Volkan Şef Bilgi Ve Tecrübelerini Kaleme Aldı..

Aşçılık camiasının yakından gerek başarılarıyla gerek mesleki bilgileriyle tanıdığı başarılı şeflerinden volkan çalan bir başarıya daha imza attı.

Volkan Şef Bilgi Ve Tecrübelerini Kaleme Aldı..
TAH -Sadi Gür
 
Aşçılık camiasının yakından gerek başarılarıyla gerek mesleki bilgileriyle tanıdığı başarılı şeflerinden volkan çalan  bir başarıya daha imza attı.
 
Özellikle turizm ve aşçılık camiasının yakından tanıdığı ve başarılarından söz ettiren mukarnas otel aşçıbaşını volkan çalan şimdide başarı ve birikimlerini ölümsüzleştirmek adına gelecekteki mutfak mirasımızın gelecek şeflerine  faydalı olmak için;
 
Bu bilgileri  temel bilgilerle mutfak ürünler bir kitapta toplayan çalan  bugün sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak  kitabını  seven ve takipçileriyle paylaştı paylaşımda şunları söyledi...
 
İki yıldır üzerinde çalıştığımız bölüm yazarlığını yaptığım kitabımızı bitirdik basımı tamamlandı üniversitelerde gastronomi bölümlerinde okutulmak üzere kırtasiye raflarında yerini aldı  gururla sunarız. Emeği geçenlere teşekkür ederim.. 
 
Diyen şef volkan çalan bizler eğitimciler olarak gelecekteki mutfağımızı bırakacağımız mutfak şefleri ve şef adaylarımız bizim ve kültürümüzün  mutfak bilgilerini  paylaşmak bize mutluluk verir ifadesinde bulundu..


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: YILMAZ GÜZEL
    4/6/2020

    Turizm sektörünün önemli alanlarından birisi olan Mutfak❤Gastronomi kısmına tecrübeleri ile sürekli katkı sağlamayı kendine ilke edinen Volkan Executive Chef'imize teşekkürlerimi sunarım....🧿🌍🌏🌎

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler