"UGEF" Federasyon Başkan 'ımıza Teşekkür Ediyorum

Ankara da kültür ve Turizm bakanlığında randevumuz var. Turizm emekçilerin ve bütün Aşcı camiasının yaşadığı sorunları işten çıkarmaları ücretsiz izinleri...

"UGEF" Federasyon Başkanımıza Teşekkür Ediyorum
Şef Seyit Çetinkaya
 
İlk defa Aşcılık camiasının sesini duyup federasyon ve dernekler adına çalışmalar yapıp bu görüşme zeminini oluşturan işinden ve zamanından feragat edip bu Ankara’daki görüşme zeminini hazırlayan sayın UGEF Federasyon başkanımız Mehmet kaplan şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.
 
Pazartesi günü Ankara da kültür ve Turizm bakanlığında randevumuz var.
Turizm emekçilerin ve bütün Aşcı camiasının yaşadığı sorunları işten çıkarmaları ücretsiz izinleri ve ileriye dönük kalıcı koronavirüs tedbirlerin alınması için bu konuları dile getireceğiz İşallah. 
 
Sayın UGEF Başkanımız Mehmet kaplan önderliğinde ve Alanya yı temsilen ben bütün turizm çalışanların sorunlarını dile getireceğiz.
"UGEF" Federasyon Başkan 'ımıza Teşekkür Ediyorum
Kimse çalışan işçiyi düşünmez 4,5 ay işsiz kalır kimse destek vermez bi virüs geldi tamam dünya genelinde amenna sözümüz yok hemen otelcilere destek sozu verildi. Otel açılmıyor misafir yok. İş verenler masraflar ve giderler çok derler.
 
Ama işçinin bir ekmek parası var mı, kirasını ödeye biliyor mu? borcu harcı var mı ?
 
Çocukları akşam eve geldiğinde baba seni işden mi çıkardılar diye soran çocuğuna ne cevap verecek İşçinin derdini soran yok çok kötü zamanlar turizm işçilerini bekliyor. Her şeye rağmen işçi şükrediyor. İçi kan ağlasada yine gülüyor...
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler