Osapder'den Sağlık Personellerine Baklava İkramı

Osapder'den Sağlık Personellerine Baklava İkramı

Bu mücadelenin en ön cephe 'sinde yer almaya devam eden sağlık çalışanlarımıza destek olabilmek adına, Taşpakon'a bağlı, Akdeniz Aşçılar..

Osapder'den Sağlık Personellerine Baklava İkramı
 
Tüm dünyayı etkisi altına alan bir korona virüs salgını ile mücadele ederken, yüksek risk grubunda bulunulmalarına rağmen, salgın ile mücadeleden bir an bile geri adım atmayan;
 
Bu mücadelenin en ön cephesinde yer almaya devam eden sağlık çalışanlarımıza destek olabilmek adına, Taşpakon'a bağlı, Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Osmaniye Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından;
Osapder'den Sağlık Personellerine Baklava İkramı
Devlet Hastanesi sağlık personellerine "Baklava ikramında" bulunulmuş olup, bu vesile ile takdire şayan bir fedakarlık ve sabırla görev yapan tüm sağlık personellerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
 
Emeklerinden dolayı üyemiz Osapder'e yönetimine ve üyelerine teşekkür ediyoruz.
 
Taşpakon Genel Sekreterliği
 
Antep Mutfağı Yemeklerine 'de Bakmak İsterseniz Resmi Tıklayınız…
antep mutfagi yemeklerimize de bakabilirsiniz...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler