Nerede Dünyanın Süper Güçleri? Nerede Birlik ve İnsanlık!!!

Nerede Dünyanın Süper Güçleri? Nerede Birlik ve İnsanlık!!!

En büyük benim diyenler nerede? alemin en büyük Allah olduğunu unuttular!!! insanlığın büyük sınavı bir virüs çıktı ve her şeyi durdurdu. Herkesin...

Nerede Dünyanın Süper Güçleri? Nerede Birlik ve İnsanlık!!!
 
İnsanlığı Biz Bitiriyoruz! Kötü Günler Kapıda…
Bu coronavirüs Allahın bize verdi bir ders anlayana. Benim uykularım haram oldu. İnsan insanı katlediyor, etti sustuk. Yakılan camiler, yakılan kuranlar, Uygur Türklerine yapılan eziyetler, Müslümanlara yapılan eziyetler… 
 
Nerede gezegenin süper güçleri? her şey geldi çattı kapıya… en büyük benim diyenler nerede? alemin en büyük Allah olduğunu unuttular!!! insanlığın büyük sınavı bir virüs çıktı ve her şeyi durdurdu.
 
Herkesin aklına tek sorular kaldı? Denizin dibinde savunmasız cansız yatan bebeğin vebali bu. Hatırlarsanız bir çocuk vardı ve sizi Allaha havale ediyorum, sizi Allaha şikâyet edeceğim dedi. O masum çocuk gözlerimizin içine baka baka can verdi. 
 
Kundaktaki çocukların savunmasız insanların üzerine yağan bombaların içinde can veren insanların vebali bu. Şimdi mi insan canı bu kadar önemli oldu? Nerede kaldı insanlık bana biri desin!!! Açıklarısınız nerede mescidi aksa yakılıp yıkılırken Müslümana Müslümanı kışkırtıp birbirine düşüren? 
 
Bir insan öldü hala kafanız almadı değil mi? Evet can tatlı, hepimizin evladı sevdikleri var. Bunlar değerli olduğu kadar o çocukların masumların da suçu yok! onlar için içimiz sızlamıyor mu? 
 
Karantinaya alınacak insanlar kaçmaya başlıyor! Oysaki onun için orada bulunan polisin yüzüne tükürüp ben öleceksem sende öl diyen mi insan oluyor? 
 
Hala birbirimizin kalbini kırıyoruz gönül almak yerine, sahiplenmek yerine, kendi ellerimiz ile kendimize zarar veriyoruz! insanlığı bitiriyoruz kötü günler kapıda… Bunlar daha başlangıç! Her şey, insanlık değişiyor… 
 
Yabancılar indirim yapar, Müslümanlar zam yapar… Menfaat ve çıkar peşinde koşanlar bu virüs size bulaşmayacak mı sansarsınız?
 
O çocukların vebali bu, o şehitlerin vebali bu, Allah derdi verir dua edin. Şifasını tez zamanda versin… Birde bu gözle bakın belki içinizden başkan sıyırmış kafayı dersiniz!
 
Hayır çok şey kafama takılıyor, günün 2 saat uykusu ile yasıyorum. Ama çıkarın gözlüklerinizi, kendimizi af ettirmenin derdine düşelim. Siyasi görüş ne olursa olsun bu devletin arkasında duralım Allah bizi af etsin inşallah… 
 
Rabbim sen bizi af et…
 
Mehmet KAPLAN


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler