Basın Açıklaması: Aşader Başkanı Cemal Seven

Basın Açıklaması: Aşader Başkanı Cemal Seven

Başımız sağolsun diyip başka yere bakınca bitiyor mu, bitecek mi? Vatan sağ olsun elbette vatan sağ olsun da vatan dedi -ğin kaybettiğimiz o evlatla...

Basın Açıklaması: Aşader Başkanı Cemal Seven
Saygı değer meslektaşlarım kıymetli Hemşerilerim ne oluyor bize neden bu kadar duyarsız ve duygusuz olduk. Şöyle bir kaç gündür ülkemizi izledim baktım insanlar süslenip püslenip gezmelere, eğlenmelere devam ediyor.
 
Peki ya o canlar o canların anaları, babaları, çocukları, sevgilileri, eşleri, aşkları, hayalleri, umutları, hikayeleri ne oluyor nereye gidiyor. 
 
Başımız sağolsun diyip başka yere bakınca bitiyor mu, bitecekmi?
Vatan sağ olsun elbette vatan sağ olsun da vatan dediğin kaybettiğimiz o evlatlarımız değilmi? Insanın nefesi, be göğüs kafesi yetiyor böylesi şiddetli bir acıyı telafuz etmeye. Bu defa unutanın hakikaten vicdanı kurusun.
 
Bir gece yarısı gelen acı haberle ülke olarak acılarla uyandık şimdi bakıyorum ne çabuk özümüzü, benliğimizi, örs adetlerimizi ne çabuk unuttuk? 
 
Bizler değilmiydik kendi ailemizi geçtik komşumuz bile vefat edince yas tutan o insanların acısını paylaşıp bırakın eğlenmeyi haftalarca televizyon bile izlemeyen, asla sesli konuşup gülmeyen aman diyen biz değilmiydik?
 
Şimdi bakıyorum İdlib'te şehitlerimiz var!!!
Kahvehaneler, meyhaneler, eğlence mekanları bakıyorumda sanki şehidimiz yokmuş gibi eğlenmeye devam ederken gerçek anlamda ateş düştüğü yeri yakıyormuş, evet 2 gün ah vah edip bugun unutup yaşam mücadelesi devam ediyor diyip eğlenmek midir?
 
Yasam mücadelesi şimdi sorarım sizlere ne oluyor bizlere bizler ne ara bu kadar vicdansız olduk ne çabuk bu denli herseyi unutur olmuşuz.
 
Lütfen bir silkelenip kendimize gelelim:
Ülke genelinde bu kadar denli acı varken bir kenarda eğlenmeyi bırakıp şehitlerimiz dua edip halan görevden bulunan şehitlerimiz icinde Allahım yar ve yardımcısı olsun diye dua edelim bir birimize sahip çıkalım. Biz büyük bir ülkeyiz büyük bir milletiz....
 
Saygılarımla
Cemal SEVEN
Aşader Başkanı


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler