Gökhan Tufan; Öner Çulfaz Kardeşime Başarılar Dilerim

Gökhan Tufan; Öner Çulfaz Kardeşime Başarılar Dilerim

Taşpakon'un kısa sürede geldiği nokta, ülkeye ve mesleğe katmış olduğu değerler tartışmasız ortada olduğu üzere, dava yeni Genel Başkan Öner Çulfaz..

Gökhan Tufan; Öner Çulfaz Kardeşime Başarılar Dilerim
Taşpakon'un öncesi Aşpafed'i kurduğumuz günden beri hep aynı gerçeği savunduk. 
 
Kimse koltuğa yapışmayacak, yeri geldiğinde teşkilatın geleceği için görevi devretmesini bilecek. 
 
Biz kurucular olarak birbirimize böyle söz verdik. 2016 yılı Şubat ayında Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleştirdiğimiz 1.Olağan Genel Kurulumuzda yaptığım konuşmada dönem sonunda Başkanlığı yeni, taze bir nefere teslim edeceğimi söylemiştim. 
 
Orada olanlar çok iyi hatırlar. Sözümde durdum, samimiyetimi gösterdim ve gönül rahatlığı ile görevi bugün hak ettiği şekilde resmi olarak Öner Çulfaz kardeşime devrettim. 
 
Gönül rahatlığı ile diyorum çünkü 4 sene önce bugünü böyle planladığımız için bütün alt yapı ve kadroları zaten ona göre ayarlamıştık.
 
Taşpakon'un kısa sürede geldiği nokta, ülkeye ve mesleğe katmış olduğu değerler tartışmasız ortada olduğu üzere, dava yeni Genel Başkan Öner Çulfaz kardeşim ve yeni yönetim kurulunun ellerinde daha da ileriye gidecektir buna inancım tamdır. 
 
Tabiri caizse boynuz kulağı geçecektir biz bundan onur ve şeref duyarız. Taşpakon'un kurucu başkanı ve şimdiler de artık Onursal Başkanı olarak davaya hizmetim aksamadan devam edecektir inşaAllah. Bizde esas olan olgu unvanlar çerçevesinde değil davaya olan bağlılık üzerindedir. 
 
Hayırlara vesile olması duası ile teşkilatımızın yeni Genel Başkanı Öner Çulfaz kardeşime, seçilmiş yönetim kurulu ve tüm diğer kurullara başarılar diler, Genel Başkanlığım süresince destek veren, arkamda duran tüm yönetim kurulumuza, federasyon ve dernek başkanlarımıza, kol başkanlarımıza, bütünü ile Taşpakon'a gönül vermiş A'dan Z'ye tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler