UGEF Basın Açıklaması...

UGEF Basın Açıklaması...

Evet birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstermiş olduğunuz hepinizden Allah razı olsun yine yeniden yeni organizasyon lar da inşallah yeniden birlikte olmanın...

UGEF Basın Açıklaması...
Mehmet KAPLAN
 
Sevgili dostlarım, sayın şeflerim kıymetli ustalarım;
Bu mesleğe gönül vermiş değerli öğrencilerimize bu acı günümde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.
 
Cenazem dolasıyla gerek özel den arayan sosyal medyadan yorum yapan mesaj atan tüm siz kıymetli dostlarımdan Allah razı olsun.
 
Evet birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstermiş olduğunuz hepinizden Allah razı olsun yine yeniden yeni organizasyon lar da inşallah yeniden birlikte olmanın mutluluğunu yaşayacağız.
 
Yeni projeler ile yine hep birlikte olmaya gayret göstereceğiz samsun ve İzmir Gaziantep İstanbul da yine güzel festival lerde UGEF sizinle olmanın mutluluğunu yaşadık.
 
Nisan ve haziran ayında organizasyon hazırlıkları başladı. UGEF her gecen gün üzerine hep bir tık bir artı koyarak yoluna devam etmenin cabası içerisindedir.
 
Amacımız gayretimiz yeni nesillere değerli üstadlarında tecrübesinden faydalanıp yeni nesillere bir şeyler kazandırmak. 
 
Tabi bunları yaparken boş boğazlılar da boş durmuyor, ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Biz işimize odaklanıp herkesin takdirini kazanıp gönüllerde taht kuracağız allahın izni ile başaracağız.
 
Ankara organizasyon da bizlere destek veren yanımızda olan desteklerini veren basta Gaziantep dernekler konfederasyon Gaziantep büyükşehir belediyesi sayın baskanımız Fatma sahin hanımefendiye, Ankara büyükşehir belediye baskanı ve emeği gecen tüm çalışanlarına ve daloglu fuarcılık ejder beye;
 
Salih üniforma, destek veren taşfed federasyon baskanı ve yoneticileri üyelerine, tafed katılım saglayan yönetici ve üyelerine taşpakon 'dan katılım saglayan dernek baskanlarına, ankarada katılım saglayan dernek baskanlarına değerli jüri ekibimize,
 
Büyük cesaret örnegi gösteren kıymetli öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz. Yönetim kurulu dernek baskanlarım ve üyelerim adıma sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.
 
Biz diye bir sey yok, hepimiz biriz beyaz ceket giyen herkesten tek ricam var. Lütfen özel davetiye beklemek yerine orada olmanın gayretini gösterin, taş koymak yerine bu tur organizasyonları alkışlamak tebrik etmek gerekir.
 
Herkes kendine yakışanı yapar. Aynı gün aynı ay içinde elinizden geldiğince organizasyon etkinlik yapmayalım ego ve kibir insanı iflak etmez sunu yaparız söyle yaparız yerine hep birlikte neler yaparız oturup onu konuşalım.
 
Birlik içinde olalım biz bir hedef koyduk hedef hep ileri daha iyisini yapalım ki kalite ortaya çıksın dağılmak ile bir sey olmaz herkes kendi başına bir şey yaparsa ortaya bir şey çıkmaz hepinize tekrardan çok teşekkür ederim.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler