Taşpakon’a Bağlı Dernek Ve Federasyonlar'dan Bazı Çalışmalar...

Taşpakon’a Bağlı Dernek Ve Federasyonlar'dan Bazı Çalışmalar...

Taşpakon’a bağlı dernek ve federasyonları tarafından 11 aralık 2019 ve 08 ocak 2020 tarihleri itibari ile bazı çalışmaları...

Taşpakon’a Bağlı Dernek Ve Federasyonlar'dan Bazı Çalışmalar ...
Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Taşpakon’a bağlı dernek ve federasyonları tarafından "11 aralık 2019 ve 08 ocak 2020" tarihleri itibari ile bazı çalışmaları Taşpakon tarafından yapılan yazılı açıklama aşağıdaki gibidir... 
 
Taşpakon’a bağlı, Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Samsun Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Samsun Lösev Vakfı tarafından düzenlenen Yeni Yıl Kutlamasına katılım sağlamıştır. Desteklerinden dolayı üyemiz Samapder’e yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Taşpakon Eğitimler Serisi : Hatay
Taşpakon’a bağlı, Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Hatay Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından, Reyhanlı M.T.A.Lisesi öğrencilerine “Güvenilir Eller Eğitimi” verilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Haşpader'e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Taşpakon Eğitimler Serisi : Çorum
Taşpakon’a bağlı, Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Çorum Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından, Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine “Mesleki Gelişim Semineri ve Güvenilir Eller Eğitimi” verilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Çapder'e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Aşpakon Eğitimler Serisi : Osmaniye
Taşpakon’a bağlı, Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Osmaniye Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından, Atatürk Kız M.T.A.Lisesi öğrencilerine "Uygulamalı Mutfak Eğitimi” verilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Osapder'e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Taşpakon Eğitimler Serisi : Bartın
Taşpakon’a bağlı, Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Bartın Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından, Şerife Bacı M.T.A.Lisesi öğrencilerine “Mesleki Gelişim Semineri ve Güvenilir Eller Eğitimi” verilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Bapapder'e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Adapader’den Anlamlı Etkinlik
Taşpakon’a bağlı, Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Adana Valisi Sn. Mahmut Demirtaş, Sarıçam Belediye Başkanı Sn. Bilal Uludağ, AK Parti Genel Başkan Yrd. Sn. Julide Sarıeroğlu katılımlarıyla “Bugün Fidan Yarın Nefes” etkinliği adı altında Adana Sarıçam Gökbuket'te Fidan dikimi gerçekleştirilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Adapader’e yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz
 
Taşpakon Eğitimler Serisi : Konya
Taşpakon’a bağlı, İç Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Konya Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından, Gazi M.T.A.Lisesi öğrencilerine "Eğitim Semineri ve Uygulamalı Mutfak Eğitimi” verilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Konapad'a, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Adapader’den Ziyaret
Taşpakon’a bağlı, Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Adana’da yapılması planlanan “Milli Mutfak Hareketi” eğitimi hakkında Adana İşkur Müdür Sn. Ahmet Karaveli’e makamında ziyaret ederek destek sözü alınmıştır. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Adapader’e yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Taşpakon Eğitimler Serisi : Kırıkkale
Taşpakon’a bağlı, İç Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Kırıkkale Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından, Ankara Hasan Oğlan Kız Mesleki Lisesi öğrencilerine "Eğitim Semineri ve Uygulamalı Mutfak Eğitimi” verilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Kırapder'e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Öğrenciler Ve Veliler Arası Yemek Yarışması Tamamlandı
Taşpakon'a bağlı Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi Rize Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Rize Merkez M.T.A.L. iş birliğinde “Öğrenciler ve Veliler Arası Yemek Yarışması” düzenlenmiştir. Yarışmada juri görevi yapan Rapad'a, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Öğrenciler Arası Yemek Yarışması Tamamlandı
Taşpakon'a bağlı Ege Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Denizli Aşçılar ve Pastacılar Derneği ve Denizli Kadir Kameroğlu M.T.A.L. iş birliğinde düzenlenen “Öğrenciler Arası Yemek Yarışması” düzenlenmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Denapder'e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Tuz Ve Şeker Kullanımı Azaltılması : İstanbul
T.C.Sağlık Bakanlığı, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu ve Konfederasyonumuz arasında imza altına alınmış olan "Tuz ve Şeker Kullanımının Azaltılması Protokolü" kapsamında üyemiz İstanbul Aşçılar ve Pastacılar Derneği, As Başkanımız Sn. Öner Çulfaz'ın katılımıyla İstanbul Radisson Blu Bosphorus Hotel'de "Tuz ve Şeker Kullanımının Azaltılması Protokolü” kapsamında eğitim verilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz İsapder'e yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Yapad’dan Ziyaret
Taşpakon’a bağlı, Marmara Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Yalova Aşçılar ve Pastacılar Derneği, İstanbul’da düzenlenen Helal Gıda Zirvesi’ne katılım için desteklerini esirgemeyen Yalova Valisi Sayın Muammer Erol’a ziyarette bulunularak teşekkür plaketi takdim edilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Yapad'a yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Taşpakon Eğitimler Serisi : Bartın
Taşpakon’a bağlı, Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi Bartın Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından, Amasra Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerine Mesleki Gelişim ve Gıda Güvenliği Eğitimi verirmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Bapapder'e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler