Şef Yahya Erdoğan; Kamuoyuna Ve Aşçılık Camiasına Açıklamamdır…

Şef Yahya Erdoğan; Kamuoyuna Ve Aşçılık Camiasına Açıklamamdır…

Dernek başkanına hitaben bir birlik yazısı daveti. Ancak başkandan ses seda yok. Benim eski eleman kafasına göre yazmışta yazmış. Ben...

Şef Yahya Erdoğan; Kamuoyuna Ve Aşçılık Camiasına Açıklamamdır…
Sevgili ispad ailesi en derin sevgilerimle selamlar sn. bay Hüseyin ‘in bir lafı çok ilgimi çekti. Benden derneği 12 sene sonra teslim aldıklarında derneğimizin bir toplu iğnesi bile yokmuş. Tavuk bile su içerken Allah’a bakar. Derneğimizin bir Restoran’da ne varsa bizim dernekte de aşağı yukarı o vardı. 
 
O dönemi yaşayan üyelerimiz çok iyi anımsalar bay Hüseyin’e sorarsan;
Sen Maçka otelinde Yahya usta ile çalıştın mı onu da inkar eder bay Hüseyin. Resimde sağdan birinci sıradadır vs. vs. yazmışta yazmış. Bize Yunanlı lazım değil bizde çok bu şahsa şu tek kelime yeter sanırım. Kocaman bir yuh ‘u hak ediyor. 
 
Hiç mi 12 sene zarfında şartların çok zor olduğu bir dönemde bizler bir avuç aşçı beyaz kelebekler diye nitelendirilen turizm elçileri mutfak duayenlerine hiç mi saygısı yok. Hiç mi saygısı yok mu ki ben kurucu başkan kurucu üyeleri hiçe sayan yazılar yazıyor. Benim Çağrım birlik beraberlik olsun. 
 
Derneğimiz kapanmasın diyedir;
Dernek başkanına hitaben bir birlik yazısı daveti. Ancak başkandan ses seda yok. Benim eski eleman kafasına göre yazmışta yazmış. Ben eski elamanı muhatab almıyorum. Yine çağırımı yapıyorum. Birlik olun, beraber olun, derneğimizi ayakta tutalım kim gelirse gelsin yönetime omuz verelim. 
 
ispad Kurucu başkanı 
Yahya Erdoğan 
 
Not;
Benim Aday Olmam Bahis Konusu Değil En Derin Sevgilerimle


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler