Şef Mahmut Dolmacı; Ne Kadar Roma Oyunu Oynanırsa Oynansın Baklava Rekoru Şahsıma Aittir!

Baklava Rekorunu Ben ve baklavacı arkadaşlarım kırdık

Şef Mahmut Dolmacı; Ne Kadar Roma Oyunu Oynanırsa Oynansın Baklava Rekoru Şahsıma Aittir!
 
En Büyük Baklava Rekorunu Ben ve baklavacı arkadaşlarım kırdık şimdi sahiplenmeye calışıyorlar!!!
 
Ben Mahmut Dolmacı herkes bunu bilir ki;
Dünyanın en büyük baklavasının projesini fırınını tepsisini tasarlayan meydana getiren insanım. Tabi ki bu rekorun kıyılması kolay değildi bağlı olduğum Kurumun büyük çabası Turizm Akademisyenleri Derneği Başkanı Muharrem Tuna'nın uğraşları gayretleri tartışılmaz.
 
Birde bütün camia ve dünya bilir ki bu projenin yapımı ve işleyişe geçmesinde canım çıkana kadar çalıştım;
Ben bu rekoru baklavacı arkadaşlarımla kırdım. Son anda sponsor aldığımız firma rekoru ben kırdım diye yazmaya çizmeye ve sahiplenmeye başladı. Bu rekoru kırdığım gün benim dışımda herkes plaket aldı bir tek "ben almadım" neymiş unutulmuş !!!
 
Benim dışımda kimsenin plaket hakkının olmadığı bir protokol masasında buna rağmen benim emeklerimi kimse kimseye peşkeş çekemez!!! Bunu ben yaptım aksini söyleyen varsa ben buradayım bileğini öpeceğim öle yalancı pehlivanlık yok. Bu rekorda ne kadar roma oyunu oynanırsa oynasın şahsıma aittir. 
 
Herkes yerini bilecek yapan sahip çıkacak bir “Bir Yiğit Varsa Çıkacak Karşıma ben yaptım” diye benim yerim belli tabi ki burada Gaziantep derneğimizin büyük emekleri inkar edilmez mado firmasının kıymetli ustalarımın emeklerine teşekkür ederim...
 
Saygılarımla...
Şef Mahmut Dolmacı
 
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler