Mezopotamya Gastronomi Turu Başlıyor !!!

Mezopotamya Gastronomi Turu Başlıyor !!!

Gastroway “The Best 50 Restaurants of the World” listesinde yer alan şefler ile Michel'in yıldızı sahibi şefle..

Mezopotamya Gastronomi Turu Başlıyor !!!
Yurtdışından ünlü şeflerin katılım göstereceği 'Gastroway' Mezopotamya Gastronomi Turu, komşu kent Gazientep'te başlayıp, Şanlıurfa'da sona erecek.
 
T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş., Mardin Artuklu Belediyesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türk Havayolları katkıları ve Sözen Organizasyon işbirliği ile “Gastroway” Mezopotamya Gastronomi Turu düzenlenecek.
 
Yurtdışından ünlü şeflerin ve gazetecilerin katılım göstereceği etkilik, 16-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. 
 
Mezopotamya Gastronomi Turu Başlıyor Antep, Urfa, Mardin, Diyarbakır
Gastroway “The Best 50 Restaurants of the World” listesinde yer alan şefler ile Michel'in yıldızı sahibi şeflerin ve yurtdışından gazetecilerin de dahil olacağı tur, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Diyarbakır’ı içerecek.
 
Şefler ve gazeteciler, Türkiye’yi hem gastronomik hem de tarihi ve kültürel değerleri ile tanıyacak ve tanıtacak. 
 
16 Haziran’da Gaziantep’ten başlayacak tur, 18-19 Haziran’da Şanlıurfa’da devam ederek, buradan Mardin ve Diyarbakır’a uğrayacak. Turun son günü ise 22 Haziran’da tekrar Şanlıurfa’da noktalanacak.
 
Öte yandan, turun sonunda bir gastronomi rotası oluşturacak.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler