Sektör Ocak Ayındaki 2 Büyük Fuara Hazırlanıyor

Sektör Ocak Ayındaki 2 Büyük Fuara Hazırlanıyor

Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonu olanAntalya'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hotel Design...

Sektör Ocak Ayındaki 2 Büyük Fuara Hazırlanıyor
Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonu olan Antalya'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hotel Design Show'u da barındıran Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı (HotelEquipment) ile Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı (FoodProduct), 2018'in ilk ayında eş zamanlı gerçekleştirilecek.
 
Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. (ANFAŞ), 2018'in ilk ayında ülke turizmi için büyük öneme sahip iki fuarı aynı tarihlerde düzenleyecek. Fuarların içeriği ve detaylarına ilişkin Antalya Expo Center'da tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Duran, Antalya İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı İlknur Selçuk Köker, Antalya İçmimarlar Odası Başkanı İlker Biner, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkan Yardımcısı Selçuk Akıltopu, Talya Ajans Başkanı Müzeyyen Taşçı katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan ANFAŞ Genel Müdürü Murat Özer, Hotel Design Show heyecanının 2018'de de devam edeceğini hatırlatarak, 'Otel yatırımcısı, turizm işletmecisi, mimarlar, iç mimarlar ve müteahhitler ve çok sayıda sektör profesyonelinin yoğun ilgi gösterdiği Hotel Design Show'u bu yıl 3'üncü kez organize ediyoruz. Bu etkinlik HotelEquipment'ın en çok ilgi çeken etkinliğiydi. Bu sene de Hotel Design Show sektörün modasına yön verecek dedi.
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak ANFAŞ fuarlarına verecekleri desteğin devam edeceğini ifade eden İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı İlknur Selçuk Köker ise HotelEquipment ve FoodProduct'un eş zamanlı gerçekleşmesinin farklı bir sinerji yaratacağını söyledi.
 
Toplantının kapanış konuşmasını yapan ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı ise hayata geçirilen organizasyonlarla Antalya'yı kalkındırmayı hedeflediklerini söyledi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler