Minikler Hem Yaptılar Hem Eğlendiler

Minikler Hem Yaptılar Hem Eğlendiler

minik şefler Türk mutfağı ve pasta temalı etkinlikte minikler hem tatilde eğlenirken hemde mutfakta pasta yapmanın...

Minikler Hem Yaptılar Hem Eğlendiler 
TAH - Sadi GÜR
Alanya  Okurcalar bölgesin de  bulunan mukarnas' spa Resort minik misafirleri bugün düzenlenen minik şefler  Türk mutfağı ve pasta temalı  etkinlikte  minikler hem tatilde eğlenirken hemde mutfakta pasta yapmanın mutluluğunu yaşadılar.  
 
Okurcalar bölgesinde bulunan mukarnas spa Resort otel  yaz boyunca temalı geceler ve etkinlikler hazırlayan Mukarnas otel aşçıbaşı volkan Çalan ve ekibi bölgeninde gözdesi oldular.    
 
Bu Konuda Bir Açıklama Yapan Volkan Çalan Şef ;
Ben ve ekibim  otelimizde konaklayan misafirlerimizin için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 
 
Minikler Hem Yaptılar Hem Eğlendiler Onun için de önümüzde uzun bir yaz sezonu var  bu yaz sezonunda  haftanın  7 gününde filan temalı gece ve etkinliklerimiz oluyor. Bu otelimizde konaklayan misafirlerimizin hem eğlenmesi hemde Türk mutfağımızı tanıtmak adına ve Türk turizmine katkıda bulunmak adına yapılan etkinliklerdir. 
 
Bizlerde bu temalı geceleri yapmaktan misafirlerimizin hem tatil hemde anılarla dolu bir tatil geçirmesine  vesile olmaya çalıştıklarını ifade etti. 
 
Şef Volkan Çalan  bu gün yapmış olduğumuz minik şefler temalı çalışmamızda çocukların mutluluğu her şeye değer diyen şef 2019 yaz sezonu herkese hayırlara vesile ve bol kazançlı bir yaz sezonu olsun dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler