Aşçıların Efsane Baskanı Geri Döndü!

Aşçıların Efsane Baskanı Geri Döndü!

Aşçıların Efsane Baskanı Geri Döndü! Altınkepçe Turizm ve Aşçılar Derneği genel merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda Altınkepçe ‘nin yeni yönetim kurulu başkanı belli oldu...

Aşçıların Efsane Baskanı Geri Döndü!
Altınkepçe Turizm ve Aşçılar Derneği genel merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda Altınkepçe ‘nin yeni yönetim kurulu başkanı belli oldu.
 
Genel kurul öncesi açılış konuşmasını Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği Başkanı yaptı. Daha sonra genel kurulun onur konuğu HOTED ’in kurucusu, onursal başkanı ve başdanışmanı, turizmci Hakan Halit Yeni tarafından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından genel kurul başladı.
 
Faaliyet ve mali raporları okumasının ardından divan başkanı raporları genel kurula sundu.
Divan başkanı tarafından yapılan aday belirlenmesinin ardından adayların isimleri yazılarak oylamanın blok liste şeklinde yapılması kararlaştırıldı. Oylamadan önce söz alan dernek başkanı Saray,bugüne kadar dernek çatısı altındaki çalışmalara katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini, bundan sonra da dernek çatısı altındaki çalışmaların birlik ve beraberlik ışığında olmasını temenni ettiğini söyledi.
 
İşte Yeni Yönetim Ve Kurullar
Genel kurul sonrası belirlenen yeni yönetim, divan başkanı Hakan Halit Yeni tarafından açıklandı. Genel kurul sonrası,
Yönetim Kurulu Başkanı Nail Özden,
 

OSMANLI SARAY MUTFAĞI

Başkan Yardımcıları Seyit Çetinkaya ve Nevzat Karaağaçlı,
Genel Sekreter Cengiz Yıldız,
Muhasip Mesut Gönüllü,
Veznedar İbrahim Güzel,
 
Eğitim Danışmanları Hayrullah Demiray ve Alper Palpur,
Organizasyon Sorumlusu Osman Şeker,
Basın Danışmanı Ergül Demiral,
Kadın Kolları Başkanı Ayşe Taşçı,
 
Yönetim Kurulu Üyeleri, Uğur Özden, Bayram Kuru ve Cemil Kaya seçilirken, Denetleme kuruluna ise, Enver Bayram, Nihat Battal, yedeklerine ise  Cuma Gezer Nuri Ergin, Kemal Kayar ve Hüzni Öztürk olarak belirlendi.
 
Genel kurulun sona ermesiyle birlikte divan başkanı Hakan Halit Yeni, geçmiş yönetimlere ve emeği geçen tüm üyelere genel kurul adına teşekkür edip, yeni yönetimin Alanya ve aşçı camiasına hayırlı olmasını diledi.
 
Efsane Geri̇ Döndü!
Altınkepçe Turizm ve Aşçılar Derneği genel merkezinde Gerçekleştirilen seçim sonuçlarına göre Altınkepçe ‘in yeni Yönetim Kurulu başkanı, daha önce uzun yıllar başkanlık yapmış ve birçok başarılı çalışmalara imza atmış, başarılarıyla adından sıkça söz ettiren efsane başkan diye anılan Mustafa Nail Özden oldu.
 
Genel kurul öncesi açılış konuşmasını Dernek Başkanı Fatih Saray yaptı.
Yapılan yoklama neticesinde çoğunluğun sağlanmasıyla birlikte, divan başkanlığına, genel kurula onur konuğu olarak davet edilen HOTED ’in kurucusu, onursal başkanı ve başdanışmanı, turizmci Hakan Halit Yeni, kâtip üyeliklerine ise Mesut Gönüllü ve Arzu Ünlükaya’ın seçilmesiyle birlikte, divan başkanı Hakan Halit Yeni genel kurul üyelerini Atatürk ve Türk şehitlerinin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşımızı okumaya davet etti.
 
OSMANLI VE TÜRK TATLILARIBlok Liste Şeklinde
Fatih Sayar tarafından faaliyet ve mali raporlar okundu. Divan başkanı okunan raporları genel kurula sundu. Genel kurulca raporların ibra edilmesiyle birlikte, yeni yönetim ve denetleme kurulu asıl ve yedek üye seçimlerine geçildi. Divan başkanı önce aday belirlemesi yaptı. Adayların isimlerini mevcut tahtaya yazdırdı.Oylamanın blok liste şeklinde yapılmasına karar verildi.
 
Saray, Dernekçiliğin Önemine Değindi.
Oylama işleminin hemen öncesinde söz alan Fatih Saray, bugüne kadar derneğe katkı sağlayan, dernekçilik, sivil toplum ve meslek örgütü bilinciyle hareket eden, emek veren, çalışan, çabalayan yönetim kuruluna, dernek üyelerine ve Altınkepçe’ye desteğini esirgemeyen çözüm ortaklarına teşekkür edip, bundan sonra da çalışmalarına Altınkepçe çatısı altında, birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceklerini söyleyip, divan başkanlığına ve genel kurul üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.
 
Özden, Burada Emek Var Sahip Çıkmamız Gerekiyor.
Oylama sonrası Nail Özden kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Özden, ‘’ Burada emek var, emeğe saygı gereği hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Camiamız için, Kuruluşumuzun sürdürülebilirliği için, Alanya turizmi için, mesleğimizi, üyelerimizi ve meslektaşlarımızı en iyi şekilde temsil edip, yolumuza devam edeceğiz. Bizi onurlandıran, davetimize icabet eden divan başkanımız sayın Hakan Halit Yeni başta olmak üzere, kâtip üyelerine, verdiği emek ve çabalarından doları Fatih Saray’a ve siz saygı değer genel kurul üyelerimize teşekkür ediyorum ’dedi.
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler