Bu da Peynir Kebabı !!!

Bu da Peynir Kebabı !!!

Et yiyen insanlar için şöyle sıcak ve yağlı bir kebap dünyanın en güzel lezzetlerinden bir tanesidir...

Bu da Peynir Kebabı 'Cheebab'
Et yiyen insanlar için şöyle sıcak ve yağlı bir kebap dünyanın en güzel lezzetlerinden bir tanesidir. Vejetaryenler ise özellikle bulunduğumuz ülkede çok fazla tercihleri olmadığı için belirli lezzetler yemek zorunda kalıyorlar. Ama artık vejetaryenler de et yiyen insanlar gibi kebapçılara gidip kendilerine 'Cheebab' siparişi verebilecekler. 
 
Bu yaratıcı yemek Zürih'te bulunan Natürli isimli bir mandırada yapılmaya başlandı. Bu yeni kebabı anlatırken "yeni, lezzetli, vejetaryen kebap" diyorlar.
 
Bu yeniliğin sahibi olan Rüegg, peynirli kebabın geçen seneden beri satışta olduğunu fakat insanların hemen fark edemediğini söylüyor.
 
Ve peynir kebabı hakkında şunları ekliyor: "Kebap dükkanlarının vejetaryenler için de bir şeyler satması gerektiğini düşünüyordum. Aynı zamanda yeni denemeler de yapıyoruz. Tarifi hazırlamak ve üretmek neredeyse 1 yılımızı aldı."
 
ÇORBALARRüegg, peynirli kebabın, etlisinin yerini tutması için üretilmediğinin de altını çiziyor.
 
Kendi üretiminin sadece bir 'alternatif' olduğunu belirtiyor. Ve şöyle açıklıyor: "Bu vejetaryenler için bir alternatif olabilir. Aynı zamanda peynirleri ürettiğimiz kısım da vejetaryen olmayan hiçbir ürün bulunmuyor."
 
Bu yeniliklerin dışında sizlere bir de son bir bilgi daha verelim.
Ecology of Food and Nutrition isimli bir dergide yayınlanan bir çalışmaya göre, vejetaryen beslenme biçimine sahip insanların kendilerine duydukları saygı daha düşük ve hayatı daha değersiz görüyorlar. 
 
Türk Aşçı Haberleri  Olarak Soruyoruz; 
Siz Bu Konuda Ne Düşünüyorsunuz? Yorumlarda Buluşalım...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler