Artunç Baharat Yeni Yerinde Müşterilerini Bekliyor

Artunç Baharat Yeni Yerinde Müşterilerini Bekliyor

Modern dizaynı ile büyük beğeni de toplayan Artunç Baharat’ın yeni şubesi, her yönüyle vatandaşlardan tam...

Artunç Baharat Yeni Yerinde Müşterilerini Bekliyor
Efeler’de daha kaliteli hizmet vermek amacıyla Sevgi Yolu’nda yeni bir şube açan Artunç Baharat, 5 bin çeşit ürün portföyüyle müşterilerini bekliyor.  
 
Aydın’ın Efeler ilçesinde ürün yelpazesinin genişliği ile tanınan Artunç Baharat, Sevgi Yolu’na yeni bir şube açtı. Müşterilerine daha kaliteli hizmet vermek amacıyla açılan yeni şube, ürün portföyü ve modern dizaynı ile dikkat çekiyor. 
 
Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet ilkesiyle 15 yıldır Aydınlılara hizmet sunan Artunç Baharat’ın yeni şubesinde 5 bin ürün bulunuyor. 
Modern dizaynı ile büyük beğeni de toplayan Artunç Baharat’ın yeni şubesi, her yönüyle vatandaşlardan tam not aldı. Hasan Efendi Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi, Sevgi Yolu'nda açılan Artunç Baharat’ın yeni şubesi, müşterilerini bekliyor. 
 
“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”
Daha kaliteli hizmet vermek amacıyla yeni şube açtıklarını belirten Artunç Baharat’ın sahibi Ahmet Çamoğlu, “Artunç Baharat olarak sektörümüzde emin adımlarla ilerliyoruz. 
 
Bu anlamda müşterilerimize daha kaliteli bir hizmet sunmak için yeni şube açtık. Yeni şubemizde bitkisel çaylar, sular, bitki yağları, baharat çeşitleri, kurutmalık patlıcan biber çeşitleri, pekmez, kahve, kış içecekleri, ıhlamur, ada çayı, kına, sabun çeşitleri gibi 5 bine yakın ürünle toptan perakende satışlarımız devam ediyor. 
 
Artunç Baharat olarak müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışımızdan asla ödün vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı yeni şubemize bekliyoruz” dedi.  


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler