Ben söylemiştim; İşte Aryanlar, İşte Almanya !!!

Ben söylemiştim; İşte Aryanlar, İşte Almanya !!!

Ne oldu? yazdıklarımın neticesi Almanya seçim sonuçları ile bir şekilde doğrulanmış oldu. En büyük doğrulamayı...

Ben söylemiştim; İşte Aryanlar, İşte Almanya !!!
SK Berfend BER 
 
II. Dünya Savaşı'ndan bu yana ilk kez bir Nazi partisi parlamentoya girdi ya Angele Merkel'in bence mutluluğudur bu aslında. Kendi partisinin oy kaybı olmasına rağmen... Etkileriyle farkında olunmadan Almanya'nın kaos zemini hazırlığı da başarılmıştır.
 
Ülkemize ekonomik yaptırım uygulanması ve AB’nin Gümrük Birliği’ni genişletmesini veto etme çabaları,  iç siyasi baskı karşısında ülkemizin  üyelik müzakerelerinin sona erdirilmesini de AB'den talep ederek gerçekleştirdiği Türkiye Almanya krizi maalesef seçimlerde de işine hiç yaramadığı gibi bir nazist olarakta kendi ırkçılığı ile de posterleştirildiği ülkesinde; bu seçim sonuçlarıyla gerçek kimliğini de net olarak ortaya koymuş oldu.
 
Bakınız, göreceksiniz Avrupa'nın Filistini olucaktır Almanya. Sen Orta Doğuyu Karıştırır mısın? Kural, anlaşma tanımaz mısım? Ülke insan haklarına saldırır mısın? 
 
Yıllardır, aylardır, günlerdir yazıp çizip anlatmaya çalışıyorum. Kimileri kınadı kimileri " kaleminize yüreğinize sağlık" dedi. Bırakınız bir Alman vatandaşı bile övgü dolu sözleriyle şahsımı taçlandırarak yorumladı.  Gelecek makalelerimin içerisinde yayınlayacağım. Hele içimizden biri Türk Turizminin bir aktörü  siyaset yapmakla suçlayıp, " Yeter artık! " demesi yok mu?
 
Ne oldu? yazdıklarımın neticesi Almanya seçim sonuçları ile bir şekilde doğrulanmış oldu.  En büyük doğrulamayı da dün siyaset yapmakla, " Yeter artık, işimize bakalım " diyen aktör yaptı, hemde! Üstelik üzerine basa basa " Turizmde Siyaset vardır. Siyaset turizmi engeller " deyip farklı okunup, bütünleşik yapısıyla ölçümlenmelidir dememe rağmen.
 
Neymiş " Almanyasız Turizm Olmaz " mış, mış da!.. İşte size Almanya!.. Artık oranızı buranızı kaşıyarak olmayan aklınızı  uyarmaya çalışırsınız.
 
İşte, yazdıklarımın tüm temasında hemde doğrulayıcı gelinen neticesiyle; sosyal mecrada o turizm aktörünün  paylaşımını aynen aşağıda ben de yorumsuz paylaşıyorum...
 
" Federal Almanya'da ile ilşkilerimizi zamana uygun olarak yenileyip sağlamlaştırmalıyız:
Federal Almanya Meclis seçimleri tamamlandı:
Angela Merkel Başbakan olarak kalıyor, ancak Sosyal Demokratlar(SPD) kendi istekleri ile hükümetten ayrılıyorlar.
Yeni Koalisyon 3 partiden, CDU, FDP ve yeşillerden oluşacak .
Almanya'yı yönetmek zorlaştı:
 
Almanya hem şokta, hem üzgün ; 
2 dünya savaşından sonra ilk defa aşırı sağcılar AFD 86 milletvekili ile Federal Meclis'e girmeyi başardı.
Gelecek 4 yılda Almanya'da önemli değişikliklere şahit olacağız.
Yabancılar politikası, dış politika ve özellikle Türkiye politikası çok daha gündem oluşturacak .
Almanya'da yaşayan Türkler'in Alman Anayasasına  bağlılığı yakın takibe alınacak. 
 
Almanya'nın 2. Dünya savaşından sonra Siyasetteki olgunluk çağı başladı;
Alman seçmenler 2. Dünya savaşı sonrası tüm ezikliklerini, bazı konular ile ilgili özel hassasiyetlerini ve suskunluklarını sildiler.
Gelecek yıllarda herşey açık olarak masaya yatırılacak.
Almanya gelecek 4 yılda ya dünya gerçekleri ile dengeli, kendi içinde çok kültürlü, dinli, dilli güçlü ve adil yeni siyasi altyapı oluşturacak yada kendi içinde siyaseten yeni duvarlar örecek .. " diye
 
SK Berfend Ber İstanbul, 2017


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler