AYİY-DER 1. Halı Saha Oteller Arası Futbol Turnuvası İcin Teşekkür Etti

AYİY-DER 1. Halı Saha Oteller Arası Futbol Turnuvası İcin Teşekkür Etti

gol kralı eftelıa dan mustafa turgut bey tebrik ederim en centilmen futbolcu hasan erbay en centılmen takım my home...

AYİY-DER 1. Halı Saha Oteller Arası Futbol Turnuvası İcin Teşekkür Etti
TAH-Sadi Gür
 
AYİY-DER 1. Halı Saha Oteller Arası Futbol Turnuvası  Quattro Beach Hotelin Şampiyonluğu Ile Sonuçlandı. şampiyonluğundan dolayı kutlarım 2 ıncı olan eftelia marın otel ı de güzel mücadelesinden dolayı tebrik ederim gol kralı eftelıa dan mustafa turgut bey tebrik ederim en centilmen futbolcu hasan erbay en centılmen takım my home en centilmen seyirci mukarnas en ateşli seyirci QUATTRO 3 üncü olan sunprıme numa otel i 4 olan alaıye resort otel i tebrik ederim ve turnuvaya katılan bütün takımlara ve bu turnuva da bizim le birlikte olan mustafa Özkan beye de teşekkürlerimi sunarım.                      
 
Öncelikle final maçımızda bizleri yalnız bırakmayan Alanya Belediye Başkanim ADEM MURAT YÜCEL BEY E  Teşekkür ederim Bizlere destek olan FRUTICO A.Ş  yönetim kurulu bşk orhan yılmaz bey e GÜÇLÜLER GÜÇPA  yönetim kurulu başkanı Ramazan Güçlü bey KIRBIYIK  A.Ş yönetim kurulu bşk Sahin Kirbiyik bey e BİRICIK GURUP  yönetim kurulu bşk Selim Erdoğan bey  e HAZAR A.Ş yöneticisi Onur Bayramoğulları bey e VERDI MEYVE SULARI yönetim kurulu bşk  turan güzel bey e FALEZ MEYVE SULARI  yönetim kurulu bşk burhan bey e AVSALLAR ÇİÇEKÇİLİK  mehmet bey E Çoban Et  uğur gökoğlu bey  TEŞEKKÜR ediyorum.
 
AYİY-DER -MEHMET ERAT


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler