Çeşmeden 8 Ayda 64 Bin Litre Çorba Aktı

Çeşmeden 8 Ayda 64 Bin Litre Çorba Aktı

2015 yılı Mart ayında hizmet vermeye başlayan Çorba Çeşmesi projesi, en çok sabah saatlerinde işe giden...

Çeşmeden 8 Ayda 64 Bin Litre Çorba Aktı "Çorba Çeşmeleri"
 
Körfez Belediyesi tarafından ilçenin belirli noktalarına koyulan ve herkesin ücretsiz olarak yararlanabildiği çorba çeşmelerinden 2017’in ilk 8 ayında 64 bin litre sıcak çorba aktı, vatandaşlara dağıtıldı
 
Körfez Belediyesi tarafından 2015 yılında başlatılan ve ilçenin çeşitli noktalarına koyulan ve sabah saat 06.30 ile 08.30 saatleri arasında hizmet veren Çorba Çeşmeleri büyük ilgi görüyor. 
 
2015 yılında hizmet vermeye başlayan ve Osmanlı’dan gelen imaret geleneğini devam ettiren çorba çeşmelerinde sadece 2017 yılının ilk 8 ayında 64 bin litre sıcak çorba akışı gerçekleştirildi.
 
Büyük İlgi Görüyor
2015 yılı Mart ayında hizmet vermeye başlayan Çorba Çeşmesi projesi, en çok sabah saatlerinde işe giden vatandaşlar ile öğrencileri sevindirdi. Hafta içi her sabah ikramın yapıldığı çeşmeler ile ilgili bilgi veren yetkililer, “Proje 2015’ten bu yana aralıksız devam ediyor. 
 
Kahvaltı yapamadan evden çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımız için çok güzel bir uygulama oldu. Başkanımız İsmail Baran’ın büyük önem gösterdiği bir proje” ifadelerini kullandı.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler