Kamuoyuna Çok Önemli Açıklama

Kamuoyuna Çok Önemli Açıklama "Hanifi Özen"

varsa yanlış yoktur derken kabul ettim. benden 16 kişi bulmamı ve kişi başı 100 TL toplamamı hesaba yatırması...

Kamuoyuna Çok Önemli Açıklama "Hanifi Özen"
Arkadaşlar yazacağım bu yazı birazcık uzun olsa da sonuna kadar okumanızı rica edeceğim çünkü bir sahtekârlığın öyküsünü yazacağım ben bu dernek işine projede ile başladım bir gün aksam mesencirdan Y……………Y………….” isminde bir şahıs genel başkanı olduğu projeme isminde federasyonun bursa şubesi olmamı istediğini söyledi düşünmek için zaman istedim.
 
Ertesi gün değerli başkanım TC………A…………S…….” i nda İstanbul şubesi olduğunu öğrenince tereddütsüz kabul ettim çünkü biliyorum ki A……………B………….” varsa yanlış yoktur derken kabul ettim. benden 16 kişi bulmamı ve kişi başı 100 TL toplamamı hesaba yatırması istedi.
 
Bu normal bir üyelik aidatı için vermemiz gereken rakamdı. o an için 800 TL topladım hesap numarası istedim dernek hesabi vermedi başkan yardımcısı H……………D………….”ın şahsi hesap numarasını verdi ve o hesaba parayı yatırdım beni 1 ay oyaladı. 
 
Sonra şube açmak için resmi evrakları gönderdi evrakları aldım ve beni çok ciddi bir şekilde tembihledi aman usta canım usta evrakları senden başka kimse görmesin hayırdır dedim ya uyuşturucu ticaretimi yapıyoruz. 
 
Bu ne gizlilik evrakları görseler ne olur korkunuz ne dedim korkumuz yok ama bazı yöneticilerin imzalarını önceden almıştık onlar aramızdan ayrıldı öğrenirlerse başımız ağırdır dedi ve sabah oldu. Kafamda deli sorular var dernekler müdürlüğüne gittim işlemleri yapıyordu beyefendi. Kusura bakmayın bir kaç soru sormak istiyorum dedim. 
 
Sor dedi bu imza atan yöneticilerden bir çoğu ayrılmış bu geçerli olur mu dedim bu sahtekârlıktır ortaya çıktığı an senin şube fes olur dedi. Peki dedim bu evrakta dernek yazıyor ama onlar federasyon olduğunu söylediler nedir bunlar dedim. 
 
Bunlar dernek dedi federasyon değiller. özür dilerim dedim evrakları alabilir miyim dedim. Vaz geçiyorum dedim ve evrakları alıp çıktım. Yönetim kuruluma durumu açıkladım ve kendi derneğimizi kurma kararı aldık ve de kurduk. 
 
Ama Y………………… H……………D………….” ve yandaşları boş durmayıp hep benimle uğraştılar benim şube başkanlarına ulaşıp o sahtekar sizi kandırıyor gibi beyin yıkama operasyonu yaptılar. Yetmedi A……………B………….” beni karşı karşıya getirmek için yeni bir tezgah kurmuşlar başaramayacaklar Y……………Y………….” beni engelledi. 
 
H……………D………….” ra parayı geri ödemelerini istedim ne parası dedi git mahkemeye ver. Oda engelledi ve bayram sonrası itibari ile bu yazıyla birlikte bu çakma federasyona suç duyurusunda bulunup dava açacağım.
 
saygılarımla ...
Uluslararası Şefler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı "şef Hanifi Özen"
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler