Antalya, Manavgat'ta Fahrettin Aksoy Usta  Hayatını Kaybetti

Antalya, Manavgat'ta Fahrettin Aksoy Usta Hayatını Kaybetti

Ilıca Kumköy mevkii de bir otelde bolum şefi olarak çalışan Fahrettin Aksoy (65), otelin mutfak bölümünde...

Antalya, Manavgat'ta Fahrettin Aksoy Usta  Hayatını Kaybetti 
Manavgat'ta, çalıştığı otelin mutfağında fenalaşan aşçı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Ilıca Kumköy mevkii de bir otelde bolum şefi  olarak çalışan Fahrettin Aksoy (65), otelin mutfak bölümünde çalıştığı sırada fenalaştı. Durumu fark eden arkadaşları olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı.
Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Side Anadolu Hastanesi'ne kaldırılan Aksoy, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Turizm sezonunun hızlı geçtiği bölgede aşçıların normal şartlardan çok daha fazla çalıştıkları biliniyor.
Side Anadolu Hastanesinden yapılan açıklamada Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Fahrettin Aksoy' un cenazesi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 
Fahrettin Aksoy (65) aşçılık camiasında başarılı çalışmaları ile tanınmaktaydı. Fahrettin ustanın ani olumu mesai arkadaşlarını ve otel çalışanlarını üzüntüye boğdu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler