Hindistan'dan Aşçı Tayland'dan Garson Geldi !!!

Hindistan'dan Aşçı Tayland'dan Garson Geldi !!!

Hindistan’ın en zengin ailelerinden birinin oğlu olan Rahul Gupta, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapılan rüya...

Hindistan'dan Aşçı Tayland'dan Garson Geldi !!!
Hindistan’ın en zengin ailelerinden birinin oğlu olan Rahul Gupta, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapılan rüya gibi düğünle evlendi. Türk Hava Yolları’ndan özel kiralanan uçakla 250 kişilik Hintli davetli geldi. Beş yıldızlı bir otelin kapatıldığı düğün, 4 gün 4 gece sürdü...
 
Yaklaşık 1.5 ay önce Hindistan'ın en ünlü işadamlarından biri olan ünlü gayrimenkul şirketi M3M Group'un başkanı ve Jr. Trump'ın ortağı Basant Bansal oğlu Pıyush Bansal ile Divya Aggarwal çiftinin düğününe evsahipliği yapan Muğla'nın Bodrum ilçesi, görkemli bir Hint düğününe daha kucak açtı!
 
Hindistan'ın en zengin ailelerinden Wellknown polyesterin sahipleri Anıl ve Micharu Gupta'nın oğulları Rahul Gupta ile Sunil ve Rahmi Agarwal'ın kızları Harshita Agarwal, düğünlerini yapmak için Bodrum'u tercih etti. Inventum Global tarafından organize edilen görkemli düğün 4 gün 4 gece sürdü.
 
400 Kişilik Özel Ekip Hazır Bulundu
Düğün için Hindistan'dan 250 kişilik misafir grubuna karşılık 400 kişilik özel ekip Bodrum'a geldi.
 
Hindistan'ın en varlıklı ilk 20 ailesi içinde bulunan düğün sahipleri, aylar öncesinden hazırlıklara başlanan düğün için hiçbir harcamadan kaçınmadı.
 
Farklı etkinlikler ve sanatçılarla renklenen düğün için davetliler, Türk Hava Yolları'ndan özel olarak kiralanan A330 ile Hindistan'ın Bombay kentinden direk olarak Bodrum'a geldi. Düğün, Hint basını tarafından da yakından takip edildi.
 
Rengarenk Gösteriler Yapıldı
Düğünün son günü damat Rahul Gupta ve yakınları Barak töreni düzenledi. Gelin gelmeden önce damat Hint geleneklerini yerine getirdi. Daha sonra gelin Harshita Agarwal yakınları ile birlikte tören alanına geldi. Sari adı verilen özel bir gelinlik giyen gelini abisi damada teslim etti. 
 
Din adamları eşliğinde evlilik yemini eden çift, dünya evine girdi. Nikahın ardından yemek alanına geçen davetliler, denizde yapılan flyboard şovları ve Hint şarkıları eşliğinde gece boyu eğlendi. Düğün için 3 milyon dolardan fazla para harcandığı öğrenildi.
 
Hindistan'dan Aşçı Tayland'dan Garson Geldi
Bodrum Adabükü'nde bulunan 5 yıldızlı bir otelin kapatıldığı düğünde davetlilere 400 personel hizmet verdi. Yemekleri, Hindistan'dan özel olarak gelen 35 aşçı hazırladı. Tayland'dan ise 100 garsonun getirildiği öğrenildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler