Hokeyin Sultanlarından Gastronomiye Destek

Hokeyin Sultanlarından Gastronomiye Destek

HOKEY sahalarında rakiplerine göz açtırmayan Gaziantep Polis gücü Kadın Hokey Takımı sporcuları...

Hokeyin Sultanlarından Gastronomiye Destek
HOKEY sahalarında rakiplerine göz açtırmayan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı sporcuları Gaziantep’in ünlü yağlı köftesini final maçı öncesi yoğurarak spor severlere ve rakiplerine ikram etti. Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan gastronominin tanıtımı için şampiyona süresince ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek “Her şey ülkemiz için, her şey Gaziantep için" dedi.
 
Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleştirilen “Euro Hockey Club Challenge lll, Women 2018ö Avrupa Şampiyon Kulüpler Açık Alan Hokey Şampiyonasına katılan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı sporcuları final maçı öncesi hokey alanında Gaziantep’e özgü yağlı köfte yoğurarak hokey severlere ikram etti. Hokey sahasında bir anda kadınların köfte yoğurduğunu gören Avusturyalılar meraklı gözlerle köftenin yapılışını izledi. 
 
Sahaların sultanları hokeyde gösterdikleri maharetlerini yemek yapımında da göstererek büyük ilgi gördüler. Sahada rakiplerini köfte gibi yoğurup namaglup unvanla şampiyonluk kupasını almayı başaran Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı Sporcuları maç sonrası rakip sporculara da köfte dağıtarak şampiyonluklarını kutladı. 
 
Türkiyem parçası eşliğinde sahada oynayarak şampiyonluklarını kutlayan Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı sporcularına Türk vatandaşların da büyük ilgisi vardı. Maç boyunca hokeyin sultanlarına destek veren taraftarlar sahada yoğrulan köftelerin de tadına bakmayı unutmadı. Gaziantep’ten özel olarak getirilen köfte malzemeleri özenle yoğrulurken meraklılarda köfte yapılışını görüntülemeyi ihmal etmedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler