Turizme Açılan Yeni Pencere “Karpalas”

Turizme Açılan Yeni Pencere “Karpalas”

Bolu’nun eşsiz doğa tarih ve kültürünün içinde yerini almaya hazırlanan Karpalas City Hotel &Spa hizmet..

Turizme Açılan Yeni Pencere “Karpalas”
Bolu’nun eşsiz doğa tarih ve kültürünün içinde yerini almaya hazırlanan Karpalas City Hotel &Spa hizmete açıldı. Otelin yönetim kurulu düzenledikleri kahvaltı ile basın mensuplarıyla bir araya gelerek oteli tanıttı.
 
Türkiye’nin eşsiz doğası, tarihi ve kültürüyle gözde illeri arasında yer alan Bolu’ya ilk spa oteli Karpalas City Hotel &Spa vatandaşların hizmetine açıldı. Otelin yönetim kurulu düzenledikleri kahvaltı ile ilimizdeki basın mensuplarının karşısına çıktı. Otelin Genel Müdürü Uğur Özkoç, basın mensuplarına oteli gezdirerek, tek tek özelliklerini anlattı. 
 
Toplam 80 Oda İle Misafirlerinin Hizmetinde 
Hotel Ürünlerini  antibakteriyel özellikte tercih ederken, yüksek standartlarda 1 Royal Suit ve 16 suit oda  , 63 standart oda ile konforlu ve modern toplam 80 oda (1 Bağlantılı, 1 Engelli, 24 balkonlu oda) ile misafirlerine hizmet edecek.
 
OSMANLI SARAY MUTFAĞIİlimizin eşsiz doğasına, tarihine ve kültürüne uygun olarak yapılan otel 850 kişilik çok amaçlı salonu unutulmaz partiler, özel geceler ve lansman etkinlikleriniz için benzersiz alternatifler ile vatandaşların ilk tercihi olacak. Karpalas City Hotel &Spa’da birbirinden lezzetli yemek ve kokteyl menüleri, Bolu’nun eşsiz manzarası ve kaliteli hizmet anlayışı ile hatırlamaya değer bir gece için harika bir mekan. 
 
“1800’Lü Yılların Saray Mutfağı Lezzetleri Bu Otel’de “
Kültür, doğa ve spor kenti Bolu’da, “Unutulmuş Lezzetler Korumamız Altında” sloganı ile  yola çıkan Karpalas City Hotel &Spa, 1800’lü yılların saray mutfağı lezzetleri ile Osmanlı Mutfağının Bolu ile özdeşleşen tatlarını farklı bir şekilde harmanlayarak misafirlerinin damak tadına imzasını atmaya hazır. 
 
Türkiye’nin Spa Merkezi Olacak 
Karpalas City Hotel &Spa içerisinde bulunan SPA merkezi Türkiye ve dünyanın bir çok farklı noktasından gelen üstün beklentilere sahip iş, tatil ve sağlık amaçlı seyahat eden misafirlere birçok hizmet ve imkanı bir arada sunmayı hedefliyor. 1000 m² alana sahip merkez güzellik, bakım ve spor alanlarında güncel eğilimleri takip ederken modern teknik ve cihazlarla otelde konaklayan misafirlere ve SPA üyelerine seçkin bir SPA merkezinden beklenen tüm hizmetleri en üst seviyede sağlayacak.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler