Turkish Do&C'da Flaş Gelişme

Turkish Do&C'da Flaş Gelişme

Türk Hava Yolları, krizle başa çıkabilmek için geçen yıl filosunda bulunan uçakların bir bölümünü yere indirirken...

Turkish Do&C'da flaş gelişme
Türk Hava Yolları’nın geçen yıl kapasite düşürmesi sonrası işten çıkarılan Do&Co çalışanı uçan aşçıların 75’i tekrar işe çağırıldı. Türk Hava Yolları, krizle başa çıkabilmek için geçen yıl filosunda bulunan uçakların bir bölümünü yere indirirken birçok kalemde de tasarruf etme yoluna gitmişti. 
 
OSMANLI SARAY MUTFAĞITHY’nin özellikle ikram konseptinde tasarruf sağlayıcı uygulamalara başlamasıyla en büyük kriz THY iştiraklerinden Turkish Do&Co’da "Geleneksel Türk Mutfağı Osmanlı Saray Mutfağı, Yöresel Mutfaklarda" yaşanmış, birçok uçan aşçı ile yollar ayrılmak zorunda kalınmıştı. 2016 yılının aksine bu yıl hem yolcu sayısında hem de doluluk oranlarında eski günlerine geri dönen THY, seferden çektiği uçakları yeniden filoya dahil etmeye başlayınca uçan aşçı ihtiyacı da ortaya çıktı.
 
THY’nin ihtiyacını karşılamak için harekete geçen Do&Co, yeni uçan aşçılar istihdam etmek yerine, bir süre önce mecburen yollarını ayırmak zorunda kaldığı uçan aşçılarla iletişime geçti. Do&Co’nun 75 civarında uçan aşçıyı yeniden şirket bünyesinde çalışmaya davet ettiği öğrenildi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler