Doğadan Gelen Lezzet

Doğadan Gelen Lezzet

1960 yılında kurulan ve Gölcük’ten 1985 yılından beri peynircilik alanında hizmet veren Vurallar Peynircilik

Doğadan Gelen Lezzet
Vurallar Peynircilik olarak Kars ve Ardahan’dan Gölcük’e uzanan başarı
1960 yılında kurulan ve Gölcük’ten 1985 yılından beri peynircilik alanında hizmet veren Vurallar Peynircilik değişmeyen kalitesi ve lezzeti ile Gölcük halkına hizmet vermeye devam ediyor.
 
Gölcük’ten tüm Türkiye’ye bu lezzet ulaşıyor
Kars ve Ardahan’da bulunan günlük 100 ton süt işleme kapasitesinde iki tane fabrikaya sahip olan Vural ve Engin Kesgin kardeşlerinin işletmeciliğini yaptığı Vurallar Peynircilik, lezzet ve kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyor. Vurallar Market olarak perakende satışın yanı sıra ulusal ve yerel market zincirlerine kendi üretimleri olan Vurallar Markası adı altında üretilen ürünlerinin dağıtımını yaparak bu lezzeti tüm Türkiye’ye tattırıyorlar.
 
Nesilden nesile gelen bir lezzet
Vurallar Peynircilik olarak Kars ve Ardahan’dan Gölcük’e, Gölcük’ten de tüm Türkiye’ye bu lezzeti tattıran Vural Kesgin yapmış oldukları hizmetler ve ürünleri hakkında bilgi verdi. Yaptığı açıklamada Vural Kesgin, “ 1960 yılında babam Halit Kesgin o zamanlar Erzurum ve Kars bölgelerinde kendi üretimi olan eski kaşarların satışını yaparak bu işe başlamış. 
 
Bizde bu meslek dedemden babama, babamdan da bize yadigâr kalan Vurallar markasını nesilden nesile aktarıp vatandaşlarımıza kaliteli ürünlerle çeşitli lezzetler sunmak için buradayız. Bizim peynirimizin özelliği tam organik olması ve hiçbir katkı maddesi bulunmamasıdır. Zaten peynirlerimizi yedikleri zaman damaklarında bıraktığı tattan da anlayabilirler” dedi.
 
Kesgin, ‘’Tamamen doğal organik ürünler üretiyoruz’’
Kendi üretimi olan lezzetleri tüm Türkiye ile paylaşan Vural Kesgin, “ Kars ve Ardahan olmak üzere iki ilimizde üretim yapmaktayız. Kart’ta bulunan üretim tesisimiz daha büyüktür. Günlük 100 tona yakın süt işleme ünitesi ile 14 bin 400’ün üzerinde kurulu bir işletmemiz var. Son sistem teknoloji ile Ardahan’daki tesisimiz 2011 yılında kuruldu. 
 
Bu tesisimizde eski kaşar, tel peynir, tereyağı, kaymak olmak üzere tamamen doğal organik ürünler üretiyoruz. Peynir yapılma şekli ve kalitesine dikkat edilmesi gereken bir gıdadır. Peynirde en önemli olan şey kullanılan malzemenin hijyenik olması ve usulüne uygun yapılmasıdır. Peynirin tadına bakıldığı zaman zaten kalitesini anlayabiliyorsunuz. 
 
Bizim peynirlerimizin özelliği tam organik olması ve hiçbir katkı maddesini bulundurmamasıdır. Kars kaşarının en büyük özelliği ise Kars, Ardahan, Iğdır bölgesinde yetişen ve yaylaya çıkan hayvanların sütünden yapılmasıdır. 
 
Dolayısıyla her bölgenin otundan, doğasının özünü alan sütlerle yapılıyor. O kaliteden olan sütten peynire, peynirden sofralara gelen bir lezzet ile vatandaşlarımızın tüketimine sunuyoruz. Vurallar Peynircilik olarak aynı zamanda Kars ve Ardahan bölgesinin yaylalarında bulunan kovanlarımızdan tamamen doğal ve organik petek ve süzme balımızın satışını yapmaktayız” dedi.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler