Türk Mutfağını Dünyaya Açacak

Türk Mutfağını Dünyaya Açacak

Türk mutfağı restoranı Dudak Payı, ikinci şubesini Watergarden İstanbul’da açtı. Öğlen yemek menüsünde...

Türk Mutfağını Dünyaya Açacak
Türk mutfağı restoranı Dudak Payı, ikinci şubesini Watergarden İstanbul’da açtı.
Öğlen yemek menüsünde, Türk mutfağının zenginliklerini modern sunumlarla sunan Dudak Payı, akşamları ise tarihi ve klasik mezelere yeni yorumlarla ve farklı bir menüyle hizmet veriyor. 
 
Dudak Payı Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere, Dubai, Bakü, Moskova gibi şehirlerde de şubeler açmaya hazırlanıyor. 
Dudak Payı’nın kurucusu ve Lunch Box restoranların sahibi Erkan Şahintürk, “Türk mutfağına, başarılı bir literatür araştırması yaparak sahip çıkabileceğimizi düşünüyoruz. Dünya mutfağı bir kısır döngüye girdi. 
 
Kendini tekrar etmeye başladı. Türk mutfağı çok lezzetli, zengin Türk mutfağı ve sağlıklı Türk mutfağı. Yükselen, sağlıklı beslenme trendi de Türk mutfağını dünya gastronomisinde avantajlı konuma getirdi” dedi.
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler