Dündar'a En Tatlı Ziyaret

Dündar'a En Tatlı Ziyaret

Bursa Tüm Aşçılar Derneği (BUTAD) Başkanı Bülent Çalışkan ve derneğe üye aşçılar, Osmangazi...

Dündar'a En Tatlı Ziyaret
Bursa Tüm Aşçılar Derneği (BUTAD) Başkanı Bülent Çalışkan ve derneğe üye aşçılar, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Aşçılar, ziyarette Başkan Dündar’a süt helvası ikram etti.
 
Başkan Mustafa Dündar, makamında ağırladığı Bursa Tüm Aşçılar Derneği üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bursa’da iki yıldır Ulusal Gastronomi Festivali tertiplediklerini, bu yıl üçüncüsünü yapacaklarını belirten BUTAD Başkanı Bülent Çalışkan, “Bursa’nın yemek kültürü ve mutfağı çok zengin. 
 
Bunu biz biliyoruz ve ulusal ve uluslararası alanda da bilinmesi için çalışıyoruz. Bu festival Türkiye ve dünya gastronomi sektörüne yeni şefler kazandırırken, Türk mutfağının da daha çok tanınmasını sağlıyor. Bu yılki festivalde özellikle Bursa’ya mahsus sebzeler ile yapılan yemeklere ağırlık vereceğiz” dedi.
 
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, Bursa’yı tanıtma noktasında çeşitli faaliyetler düzenlediklerini, bu yöndeki faaliyetleri desteklediklerini ifade ederek, “Bursa’nın tarihi ve kültürü kadar mutfağı da köklü ve geniş. Bu anlamda da şehrimizi tanıtmak için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalışıyoruz. 
 
BUTAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Ulusal Gastronomi Festivali için de gerekli destekleri sağlayacağız” diye konuştu. Dündar’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Bursa Tüm Aşçılar Derneği üyeleri, başkana süt helvası ikram etti.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler