Şahenk'in Kapattığı Otele Alman Kiracı

Şahenk'in Kapattığı Otele Alman Kiracı

Doğuş Grubu'nun geçen yıl kapattığı 54 yıllık otel Alantur, Alman Meeting Point tarafından işletilecek

Şahenk'in Kapattığı Otele Alman Kiracı
Doğuş Grubu'nun geçen yıl kapattığı 54 yıllık otel Alantur, Alman Meeting Point tarafından işletilecek
 
1963'te Doğuş Grubu'nun kurucusu Ayhan Şahenk tarafından hayata geçirilen ancak Ocak 2017'de kapanan Alantur Otel'i Almanya’nın önde gelen turizm şirketlerinden Meeting Point kiralayacak.
 
Dünya Gazetesi'nden Kerim Ülker'in haberine göre oteli 2025 yılına kadar işletecek olan Alman şirket, önümüzdeki sezonla ilgili rezervasyon almaya da başladı.
 
350 odalı Alantur Otel, sadece Sadece Türkiye’den değil, Romanya’nın devrik lideri Nikolai Çavuşesku gibi tarihe mal olmuş önemli isimleri de misafir etmişti.
 
Yunanistan'dan İsviçre'ye Kadar Turizm
Türk turizminin yurtdışındaki en önemli temsilcilerinden Doğuş Grubu, bir yandan Güney Avrupa’da yat limanı ve lüks tekne işiyle ilgilenirken, bir yandan da satın aldığı ve kurduğu otellerle turizmin bölgedeki güçlü markalarından biri konumunda.
 
Yunanistan’da Hilton, Hırvatistan’da Villa Dubrovnik ve D-Resort Sibenik, İspanya’da Villa Magna, İtalya’da Aldrovandi ve Capri Palace, İsviçre’de Weggis gibi otelleri alan veya ortak olan Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk, Türkiye’deki operasyonlarına da devam ediyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler