Toros Kadınları Emek Pazarı Üyeleri Jüri Karşısında

Toros Kadınları Emek Pazarı Üyeleri Jüri Karşısında

Manavgat Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Toros Kadınları Emek Pazarı’na katılan 45 üye, ürünlerini jür...

Toros Kadınları Emek Pazarı Üyeleri Jüri Karşısında
Manavgat Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Toros Kadınları Emek Pazarı’na katılan 45 üye, ürünlerini jüri heyetine sundu. Manavgat Belediyesi, kadın girişimlerini desteklemek, kadına ve emeğine değer katmak, aile ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla, Toros Kadınları Emek Pazarı Projesi büyüyerek devam ediyor. Toros Kadınları Emek Pazarı’na katılan 45 yeni üye, ürünlerini jüri heyetine sundu. 
 
Manavgat Belediyesi Çocuk ve Kültür Merkezi Sorumlusu Emine Çataltaş, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi Sorumlusu Fatma Yücel, Sanatevi Öğretmeni Zuhal Candemir, TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Deniz Ekici, MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Esman Özden Çetin, Halk Eğitim Öğretmeni Fikriye Özdere, Alibey Resort Otel Standartlar Müdürü Can Ayaz, Manavgat Meslek Yüksek Okulu Gastronomi Eğitmeni Hasan Fahri Öz, Boğaz Otel Aşçısı Alaattin Budan ve Planet Otel Aşçıbaşışı Doğan Çolak, gıda ve el sanatları kategorisinde jüri üyeliği yaparak, ürünlere puan verdi.
 
Büyük beğeni topladı
Pazartesi Pazarı kompleksi içerisinde kendileri için özel olarak hazırlanan stantların başına geçen Manavgatlı kadınlar, el emeği göz nuru ürünlerini sergilediler. Jüri üyeleri birbirinden çeşitli yiyecek, içecek ve el sanatları ürünlerini hijyen, lezzet, ambalaj, sunum, özgünlük, görsellik, iletişim gibi ayrıntılarla değerlendirdi. 
 
Gıda dalında kadınların hazırladığı Manavgat’a özgü tarhana, bal, reçel, çeşitli otlar, turşular, içecekler ve ev yapımı yiyecekler büyük ilgi gördü. Jüri üyelerine en güzel ürünleri sunmak için birbirleriyle kıyasıya yarışan adaylardan, El sanatlarında 25 Emekçi Kadın jüri üyelerinden tam not alırken, mutfak ürünlerinde ise 18 üretici, Toros Kadınları ailesine dahil oldu.
 
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e, böylesine güzel bir oluşumu hayata geçirdiği için teşekkür eden kadınlar, ürünlerini Manavgat halkıyla buluşturacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler