Organik Otel !

Organik Otel !

Ünyeli işadamı Cevat Güven tarafından Batum’da açılan Sputnik Hotel, gürcü köylerinde günlük taze ve organik...

Organik otel !
Ünyeli işadamı Cevat Güven tarafından Batum’da açılan Sputnik Hotel, gürcü köylerinde günlük taze ve organik ürünleri müşterileriyle buluşturuyor.
 
Delta A.Ş. bünyesinde yer alan Gürcistan'ın özerk cumhuriyeti Acara'nın başkenti olan Karadeniz kıyısındaki liman kenti Batum’da bulun Hotel Sputnik şehir merkezine 3kilometre uzaklık yer alıyor. Otel kompleksi Batum Hill (Batum Tepesi) olarak adlandırılan tepede bulunmakta olup, şehrin panoramik manzarasına hakim. 
 
Doğa Oteli olan Tesis Batum’un adeta Akciğerleri   toplamda 9 bin 308 metrekare üzerine kurulan Tropikal bitkiler ve ağaçlarla bezeli bir bahçeyle çevrili olan 4 yıldızlı Supitnik Hotel & Spa Batum, şehrin ve Karadeniz'in muhteşem manzarasına sahip Batum tepelerinde bulunuyor.
 
Hotel Sputnik, eşsiz doğa manzarası ve kuş sesleri eşliğinde yöresel tatlar sunduğu gibi, butik tarzda kişiye özel hizmet veren bir tesis olarak, Türk konuk severliğini uluslararası standartlar ile harmanlayıp, hem yöre halkına hem de bu güzel beldeye gelen turistlere hizmet veriyor. Türk ve dünya mutfağından lezzetlerle birlikte Karadeniz mutfağının da eşsiz lezzetlerini  bulmak mümkün. 
 
Özellikle nefis deniz ürünleri ve lezzetli kırmızı et yemekleri  konusunda çok başarılı olan mutfağı keşfedilmeyi bekliyor. Ordu’da çeşitli yeşilliklerden yapılan yöresel garnitürler özellikle balık ve et yemeklerini ayrı bir lezzet şöleni haline getiriyor. Ayrıca otelin malzemeleri gürcü köylerinden günlük taze ve organik şekilde temin ediliyor. Yöresel lezzetlerin sunulduğu restoranda farklı tatları tatmak da mümkün.
 
Unutulmayacak bir yılbaşı yaşanacak
Yaklaşan yeni yıl ile ilgili birçok etkinlik yaptıklarını belirten Sputnik Otel  Genel Koordinatörü  Mahmut Can Güven, “Burada tüm Gürcüler Türkçe biliyor ve Türk Lirası geçiyor. Sanki Batum 82’nci ilimiz gibi. Şahane doğasıyla dağ ve denizi buluşturan güzel bir şehir. Gürcistan’ın birçok şehrinden daha kısa bir tarihi olmasına rağmen, çekiciliği, mimarisi, huzurlu atmosferi, iyi restoranları ve gece hayatı ile Batum, dikkatleri üzerine çekiyor. 
 
Ilıman bir iklime sahip Batum, tarihi boyunca hep bir tatil bölgesi olmuş. Yörenin Karadeniz sahil şeridinden çok farklı olarak geniş düzlüklere ve upuzun plajlara sahip Batum, deniz turizmi için de bölgenin ilgi merkezi durumda. Türkiye sınırına yakınlığı, pasaport bile gerektirmeyen vizesiz ülkeler arasında yer alması nedeniyle Türkiye’den son yıllarda artan bir şekilde ilgi görüyor. 
 
Batum’a yapılan turizm yatırımları ve hizmete giren birçok dört ve beş yıldızlı oteller de bunun bir göstergesidir. Sevgili misafirlerimiz hiç çekinmeden gelebilirler. Batum çok güvenli. Muhteşem lezizlikteki Türk ve dünya mutfağından oluşan yılbaşı menüsü, ışık, ses ve dans, havai fişek gösterileri, sürpriz sanatçılar ve müzik şöleni ile Yeni Yıl Batum Sputnik otelde bir başka güzel. Unutulmayacak bir Yılbaşı için tüm değerli misafirlerimizi bekliyoruz” dedi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler