Mutfak Sanatları Akademisi Mezunları Her Yerde

Mutfak Sanatları Akademisi Mezunları Her Yerde "MSA"

MSA'daki eğitimlerinin ardından, sektörde çeşitli alanlarda ve birçok restoranda edindikleri deneyimlerle kendilerini geliştirdiler. Şimdi ise Bodrum'da bulunan Salon Cuma'da..

 
Türk Aşçı Haberleri'nden: Mutfak Sanatları Akademisi Mezunları Her Yerde... MSA'nın Başarılı Mezunları: Merve Kabak ve Dilan Göktaş...
 
Türk Aşçı Haberleri olarak gastronomi ve Mutfak Sanatları Akademisi'nin (MSA) gurur kaynağı olan mezunlarını sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Profesyonel Pastacılık 2020 mezunlarımızdan Merve Kabak ve Profesyonel Aşçılık 2019 mezunlarımızdan Dilan Göktaş, eğitimlerini tamamladıktan sonra MSA'da asistan şef olarak çalışmalarına devam ettiler.
 
Deneyim ve Başarı Yolculuğu
MSA'daki eğitimlerinin ardından, sektörde çeşitli alanlarda ve birçok restoranda edindikleri deneyimlerle kendilerini geliştirdiler. Şimdi ise Bodrum'da bulunan Salon Cuma'da kariyerlerine yeni bir boyut kazandırıyorlar. Merve, Pastane Şefi olarak; Dilan ise Mutfak Şefi olarak görev yapmaktadır.
 
Geleceğe Yön Veren Şefler
Türk Aşçı Haberleri olarak, bu iki başarılı mezunumuzu kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Merve Kabak ve Dilan Göktaş, MSA'nın gurur kaynağı olmaya devam ederek, genç şeflere ilham vermektedir.
 
MSA mezunlarının, sektörün farklı alanlarında edindikleri deneyimlerle nasıl başarılı kariyerlere imza attıklarını görmek bizleri gururlandırıyor.
 
Başarılarının devamını diler, Türk Aşçı Haberleri olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler