Şef Hüseyin Şipal'dan Gastroshow Değerlendirmesi

Şef Hüseyin Şipal'dan Gastroshow Değerlendirmesi

Gastroshow’un ikinci günü, birbirinden değerli katılımcıların katkılarıyla muhteşem bir final yaptı. Şef Hüseyin Şipal, yeni mottolarının "10. Sanat Gastronomi" olduğunu belir..

 
Şef Hüseyin Şipal'dan Gastroshow Değerlendirmesi...
 
Türk Aşçı Haberleri - Şef Hüseyin Şipal, Gastroshow’un ikinci gününde gerçekleştirilen etkinliklere dair değerlendirmelerde bulundu. Sektörün tüm bileşenlerinin, paydaşlarının, sanat dünyasının ve neşriyat editörlerinin bir araya geldiği etkinlik büyük bir başarıyla tamamlandı. Şef Şipal, etkinliği organize eden Gürkan Boztepe'ye teşekkürlerini ileterek, programın mükemmel olduğunu belirtti.
 
Gastroshow’da Muhteşem Final
Gastroshow’un ikinci günü, birbirinden değerli katılımcıların katkılarıyla muhteşem bir final yaptı. Şef Hüseyin Şipal, yeni mottolarının "10. Sanat Gastronomi" olduğunu belirterek, etkinliğin önemine vurgu yaptı.
 
Mutfakta 4AS Etkinliği
Anadolu Profesyonel Şefler Birliği'ni temsilen Bursa'da düzenlenen "Mutfakta 4AS" etkinliğine katılan Şef Şipal ve meslektaşları, bu etkinliğin sektör açısından önemine dikkat çekti. Şipal, @pirgedeyiz ve @bonnatr firmalarına misafirperverliklerinden ve sosyal sorumluluk projelerine gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkürlerini iletti.
 
Sosyal Sorumluluk ve Gastronomi
Şef Şipal, sosyal sorumluluk projelerinin önemine değinerek, bu alanda yapılan çalışmalara destek veren firmalara minnettarlığını ifade etti. Gastronomi dünyasının, sadece lezzet değil, aynı zamanda toplumsal duyarlılık ve sorumluluk taşıması gerektiğine inandığını belirtti.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak, Şef Hüseyin Şipal'in Gastroshow ve Mutfakta 4AS etkinliklerine dair yaptığı değerlendirmeleri sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Gastronomi dünyasındaki gelişmeleri ve sosyal sorumluluk projelerini takip etmeye devam edeceğiz.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler