Çevrimiçi Yemek Festivali 'Bol Kepçe Mahallesi' Başladı

Çevrimiçi Yemek Festivali 'Bol Kepçe Mahallesi' Başladı

Sosyal video platformu gather-in’de meraklısıyla buluşan festival, Serra Yılmaz, Maksut Aşkar, Hülya Ekşigil, Aylin Aslım, Levon Bağış, Bağış Erten, Bekir Ağırdır gibi isimleri bir araya.

 
Çevrimiçi yemek festivali 'Bol Kepçe Mahallesi' başladı...
 
Katılımcılara, gastronomi dünyasından isimlerle tanışma, yemek kültürü üzerine sohbet etme ve tariflerin püf noktalarını öğrenme fırsatını sunan online yemek festivali “Bol Kepçe Mahallesi”, 25 Şubat’a kadar çevrimiçi olarak devam edecek.
 
Sosyal video platformu gather-in’de meraklısıyla buluşan festival, Serra Yılmaz, Maksut Aşkar, Hülya Ekşigil, Aylin Aslım, Levon Bağış, Bağış Erten, Bekir Ağırdır gibi isimleri bir araya getiriyor.
 
Festival katılımcıları dünyanın her köşesinden internet aracılığıyla mahalleyi ziyaret ederek dükkânlara girip “esnaf” sohbetlerine katılabiliyor. 
 
Levon Bağış ve Tan Morgül’ün yöneteceği  “Bol Kepçe Mahallesi”nin çevrimiçi dükkanları şöyle: Balıkçı, manav, mezeci, turşucu, baharatçı, kuruyemişçi, birahane, fırın, bakkal, esnaf lokantası, kahvehane, kitapçı, ciğerci, pastane, meyhane, tekel bayii, seyyar, lakerdacı, plakçı pazarcı, laternacı, çorbacı, gazete bayii, iskele, çayhane, botanik bahçesi ve fotoğrafçı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler