Şef Osman Bahadır Kimdir? Aşçılık Serüveni Nedir?

Şef Osman Bahadır Kimdir? Aşçılık Serüveni Nedir?

Başarılı şeflerimizden Şef Osman Bahadır nerelerde çalıştı? Osman şef aşçılık mesleğine nasıl başladı? Şef Osman Bahadır hangi uluslararası mutfak çalışma..

 
Şef Osman Bahadır Kimdir? Aşçılık Serüveni Nedir?
 
Şef Osman Bahadır kimdir? Başarılı şeflerimizden Şef Osman Bahadır nerelerde çalıştı? Osman şef aşçılık mesleğine nasıl başladı? Şef Osman Bahadır hangi uluslararası mutfak çalışmalarının içerisinde bulundu? Şef Osman Bahadır aşçılık eğitimlerini nerede aldı?
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak "şef kimdir" haberlerimiz için araştırdık ve aşçılık camiası ile paylaşmak istedik...
 
Unilever Food Solutions Türkiye, Pazarlama Lider Şefi Pozisyonuna Osman Bahadır Atandı.
 
Ev dışı tüketim sektörünün öncüsü ve Türkiye'nin önde gelen gıda hizmetleri şirketi Unilever Food Solutions bünyesinde yeni atama gerçekleşti. HORECA sektörünün deneyimli şefi Osman Bahadır, Unilever Food Solutions Türkiye Pazarlama Lider Şefi olarak yeni görevine başladı.
 
Osman Bahadır, Hilton International Hotel'de başlayan kariyerine New York'ta, Türk Mutfağı üzerine çalıştığı restoranlarda devam etti. Culinary Instute of America’da aldığı şeflik eğitiminden sonra New York’ta, Tabla Restaurant’ta çalıştı. Bu deneyimleriyle global bir perspektif kazanan Bahadır, İstanbul'un yemek sahnesine damgasını vuran FARFARA'nın şefi ve sahibi olarak, 2016'da Timeout İstanbul tarafından verilen "En İyi Yeni Nesil Restoran" ödülünü elde etti. 
 
Aynı zamanda, USLA’da başşef ve direktör olarak görev aldı. Yolu Unilever ile 2011 yılında kesişen Bahadır, burada AR-GE ve Pazarlama Şefi olarak çalışırken, Mutfak Sanatları Akademisi'nde şef-eğitmen olarak AR-GE ve Pazarlama çalışmalarına liderlik etti ve iki yemek kitabına katkıda bulundu. Son olarak Pardon Bloungerie'de kurumsal şef ve Özyeğin Üniversitesi, Le Cordon Bleu'da onaylı şef eğitmeni olarak sürdürdüğü kariyerine, Unilever Food Solutions'ta Pazarlama Lider Şefi olarak devam edecek.
 
Bahadır, Türk Mutfağı’na olan katkıları ile de tanınıyor ve globalde Turkish Cuisine Week başta olmak üzere çeşitli gastronomi etkinliklerinde ülkemizi temsil etmiştir. Ayrıca, sinema dünyasına da katkı sağlamış ve önemli filmlerde catering şefi olarak görev almıştır.
 
Osman Bahadır, Unilever Food Solutions Türkiye’nin Pazarlama Lider Şefi olarak, hem teknik hem de lezzet açısından vurucu reçeteler ve trend tabanlı menülerle yeni işletmeler kazanmak ve iş penetrasyonunu artırmak gibi iş erişimi hedeflerini belirleyecek. Aynı zamanda, operatörlerin karşılaştığı sorunları çözmek ve çözüm sunmak adına sektörün dikkatini çekecek reçeteler oluşturacak ve iletecek, iş büyümesine katkı sağlayabilmek için operatörlere sanal ve yüz yüze demolar sunacak. 
 
İşletmeciler ve toptancılar için "Çözüm Satış" yaklaşımı doğrultusunda eğilimlere odaklanarak hem çevrim içi hem de çevrim dışı demolar ve mutfak desteği sağlayacak. Ayrıca, belirlenen iş stratejileri doğrultusunda satış içeriği geliştirecek ve aşçılık eğitimleri vererek Unilever Food Solutions’ın ekibine sağladığı Şeflik Zanaati eğitimlerini yönlendirecek. 
 
Hem iç hem de dış kanallarda Unilever Food Solutions Türkiye’nin gastronomik yüzü olarak oteller, catering'ler ve restoranlarda uygulamaları destekleyecek ve ürün kategorileri için mutfak desteği sağlayarak yenilikleri ve ürün geliştirmeyi teşvik edecek.
 
Osman Bahadır'ın profesyonel deneyimleri ve başarılı kariyeri, yeni görevinde Unilever Food Solutions'ın büyüme stratejilerine liderlik edecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler