Rafet Şeften Denizli Tavuğu

Rafet Şeften Denizli Tavuğu

Uşak’ın Eşme ilçesindeki tesislerinde Gedik Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gedik, en iyi tavuk yemekelerinde de Gedik Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Yağız Gedik ile Gedik Piliç Yurtiçi Satışlarından Sorumlu..

 
Kanatlı sektörünün lider markalarından Gedik Piliç, İstanbul Perakendeciler Derneği (PERDER) üyeleri ve Marmara bölgesinde faaliyet gösteren yerel zincir market sahiplerini ağırladı. 
 
Gedik Piliç’in ev sahipliğindeki programa katılan İstanbul PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, PERDER üyeleri ve market sahipleri, firmanın Uşak’ın Eşme ilçesindeki tesislerinde Gedik Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gedik, en iyi tavuk yemeklerinde de Gedik Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Yağız Gedik ile Gedik Piliç Yurtiçi Satışlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Müdürü Nihat Özbey tarafından karşılandı. 
 
Rafet Şef, Gedik Piliç Ürünleriyle Lezzet Şovu Yaptı
 
MasterChef Türkiye 2020 programına konuk jüri üyesi olarak katılan ve farklı televizyon kanallarında sunduğu yemek tarifleri programları ile beğeni toplayan Şef Rafet İnce, konuk satıcılara Gedik Piliç’in ürünleriyle lezzet şovu yaptı. 
 
Rafet Şefin hazırladığı birbirinden lezzetli en iyi çorbalar ve tavuk yemeklerinin tadına bakan konuklar, programın son bölümünde Gedik Piliç’in tesislerini gezdi. 
 
Marketlerinde sattıkları ürünün üretim aşamalarını kendi gözleriyle yerinde görüp yetkililerden bilgi alan market sahipleri, Gedik Piliç’in üretimde sağladığı hijyen ortamı ve teknolojiye hayran kaldı. 
 
Gedik Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gedik ile Gedik Piliç Yurtiçi Satışlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Müdürü Nihat Özbey’in konuklarına firma, üretim teknolojileri ve tavukçuluk sektörü hakkında bilgiler verdiği program, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.
 
Gedik Piliç Nedir? Gedik Piliç'in Tarihçesi:
 
Hikayemiz 1968 yılında, Ege’mizin şirin ili Uşak’ın, doğasının yeşilliği ile bilinen Eşme ilçesinde başladı. Kurucumuz, aynı zamanda da Onursal Başkanımız olan değerli büyüğümüz Halil Gedik, canlı tavuk yetiştiriciliği ile firmanın ilk temellerini atmıştır. Yedi yıl sonra, yani 1975 senesinde el yordamıyla günlük 25 adet tavuk keserek işe devam etmiştir. 
 
Zaman içerisinde kendi yetiştirdiği tavukların tamamını  kendisi kesmeye başlayarak entegrasyonun ilk temellerini atmıştır. İkinci kuşak olan Osman Gedik’in işin başına geçmesiyle kısa zaman içerisinde Eşme’de günlük kapasitesi 10 bin olan ilk kesimhanesini kurmuş, takip eden yıllarda yem fabrikası, kuluçkahane, damızlık çiftlikleriyle beraber entegrasyonu tamamlamıştır. 
 
Mevcut kesimhane kapasitesi zaman içerisinde talebi karşılayamayınca yine Eşme ilçesine ikinci ve daha büyük bir kesimhane yapmıştır. 
 
Bugüne gelindiğinde, ikibinden fazla çalışanı olan, günlük yaklaşık iki kesimhanede toplam 400 bin tavuk kesimi yapıyoruz. Bunun yanı sıra, ileri işlenmiş tesisimizde, aylık 500 ton döner, 3.000 ton şarküteri, 3.500 ton pişmiş ve kaplamalı ürünler olmak üzere toplamda 7 bin ton ileri işlenmiş ürün üretme kapasitesine sahip ve İSO’nun her yıl yayınladığı ilk 500 firma içerisinde üst sıralarda yer alan ve yaklaşık otuz altı ülkeye ihracat yapan dev bir gıda firması olmuştur. 
 
Kaliteden her ne olursa olsun asla ödün vermeyen, tesiste üretilen her ürünü öncelikle kendisi tüketen anlayışla çalışmaya devam eden bir işletme olmayı çalışanlarımızla beraber başardık. En önemli gurur duyduğumuz özelliklerimizden birisi de, bulunduğumuz bölgede yetiştirdiğimiz tavukların doğallığı ve de lezzeti ile beraber halkımıza sağlıklı ürünler sunmak olup, bölgede çok ciddi bir istihdam sağlayarak ülke ekonomisinin destekçisi olmaya devam etmekteyiz.
 
Gedik Piliç'in Vizyonu:
 
Her faliyetimizi, en değerli varlık olan ‘İNSAN’ı temel alarak ve ‘İNSAN’ için yapıyoruz. Bu hedefle;
 
* Tavukçuluk endüstrisinde başladığımız faaliyetlerimizi geliştirerek ‘GIDA FİRMASI’ olarak ilerlemeyi,
 
* Sağlıklı nesiller için sağlıklı ürünler üretmeyi,
 
* Son teknolojiyi insan gücümüzle birleştirerek yatırımlarımıza devam etmeyi,
 
* Bilinen en iyi ve en güvenilir  piliç eti mamulleri üreten ‘GIDA MARKASI’ olmayı,
 
* Ürün ihtiyaçtır, marka tercihtir’ söyleminde olduğu gibi ihtiyacın tercih edilen markası olmayı,
 
* Anılarımızla geçmişten aldığımız gücümüzü, hayallerimizle geleceğe taşımayı,
 
* Kaliteyi sadece prensip değil, yaşam biçimi olarak edinmeyi,
 
* Gitmediğin yer senin değildir anlayışı ile sadece ülkemizin değil, dünyaya açılan ve dünya çapında bir ‘GIDA MARKASI’ olmayı,
 
* Sektörün en büyüğü değil, EN İYİSİ olmayı hedefliyoruz……
 
Gedik Piliç'in Misyonu:
 
Firmamızın kurucularının doğup büyüdüğü topraklara faydalı olmak amacıyla çıktıkları yolda, yakın çevreyi de içine alarak bölgenin en büyük firması olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz. 
 
Bölge ekonomisine, ülke ekonomisine fayda sağlamak, direk ve dolaylı olarak yarattığımız istihdam ile sadece kar amaçlı olmayıp,s osyal bir sorumluluğu da kendimize görev edindik. Global düşünüp lokal hareket eden bir anlayışla, tamamen amatör ruhla çalışmaya, sağlıklı ürünler üretmeye devam ediyoruz. Şeyh Edebali’nin ‘İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın’ söylemini ilke edinerek önce ‘İNSAN’ sonra da ‘ÜLKE ve DEVLET için varolmaya, devam edeceğiz.
 
Türk aşçı haberleri not:
Gedik Piliç hakkındaki bilgiler kaynak kabul edilerek resmi web sitelerinden alınmıştır...

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler