Şef Erdem Dırbalı Kimdir?

Şef Erdem Dırbalı Kimdir?

Şef Erdem Dırbalı Kimdir? Türk mutfağının başarılı şeflerinden Erdem Dırbalı nerelerde çalıştı? Şef Erdem Dırbalı 'nın aşçılık mesleğinde özgeçmişi nedir? Türk mutfağında genç şeflerden Şef Erdem Dırbalı hangi mutfak konsetlerini uygulamaktadır?

 
Şef Erdem Dırbalı Kimdir?
 
Türk mutfağının başarılı şeflerinden Erdem Dırbalı nerelerde çalıştı? Şef Erdem Dırbalı 'nın aşçılık mesleğinde özgeçmişi nedir? Türk mutfağında genç şeflerden Şef Erdem Dırbalı hangi mutfak konseptlerini uygulamaktadır?
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak "foodinlife" kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
28 yıllık bir deneyimiyle “ Hilton, Intercontinental, Marriott, Sofitel, Amanrüya, Divan, Tuyap Palas, Gold Hotels” gibi dünyaca ünlü 5 yıldızlı otel guruplarında, Michelin yıldızlı ve rozet restoranlarda görev aldı. 
 
Bu zamana kadar 4 otel açılışı yaptı, proje ve mutfak sistemi kurma konusunda iyiyim, birçok prestijli mutfakları, yoğun işletmelerin operasyonlarını koordine etti. Türk ve İngiliz çifte vatandaşlığı bulunuyor, 9 sene Londra’da edindiği kariyer tecübeleri dışında İngliz vatadaşlığını da aldı. 
 
7 yıl Aşçılık okulu okudu (1989-1996) Öğretmeyi ve öğrenmeyi seviyor. 
 
Şef Erdem Dırbalı Kimdir?
20’nin üzerinde Gastronomi Üniversitesi’nde Türk ve Dünya Mutfağı konulu konferans, panel ve workshoplar verdi. 
 
5 yıl Türkiye Aşçılar Milli Takımı’nın direktörlüğünü yaptı ve takımın olarak uluslararası ve dünya aşçılar olimpiyatlarındaki yarışmalarda Türkiye Aşçılık dalında 50 Olimpiyat madalyası toplamda 200’den fazla madalya ve kupa kazandırdı. 
 
2007 yılında Alanya’da Guinness Dünyanın En Uzun Pastasının yapılmasına liderlik etti. WACS’nin (Dünya Şefler Birliği) 120 yıldır düzenlediği Dünya Aşçılar Olimpiyatlarında 2012 yılında ilk Türk Jürisi ünvanını kazandı, Sonrasında birçok aşçılık yarışması organize başkanlığı, jüri ve jüri başkanlığı yaptı.
 
Strada Restoran Grubu şef kimdir dediğimizde Yeni Mutfak Koordinatörü, Türk mutfağı şeflerinden Erdem Dırbalı Oldu....
 
Strada, Café Cadde, Draft Pub, Bob Burger zincir gurubunun mutfaklarından sorumlu Corporate Executive Chef pozisyonu’na başarılı şef Erdem Dırbalı getirildi.
 
Deneyimli şef  Erdem Dırbalı bu zamana kadar;
 
Hilton, Intercontinental, JW Marriot, Sofitel Luxury, Divan Hotels, Amanruya, Gold Hotels, Tuyap Palas, Sunrise Resorts gibi global 5 yıldızlı zincir otel gruplarında çalıştı.
 
Şef Erdem Dırbalı Kimdir?
* 29 yıl Mutfak kariyeri
* 16 yıl Executive Chef Pozisyonu
* 13 yıl Yurtdışı Tecrübesi
* Türk ve İngiliz Vatandaşlığı
* 9 yıl Londra’nın en prestijli Michelin yıldızlı  & rosetli restoranlar
* 7 yıllık Aşçılık Okulu Diploması
* 20 Gastronomi Üniversitesinde Konferans ve Seminer Verme
* 5 yıl Türkiye Aşçılar Milli Takım Direktörlüğü
* 25 Olimpiyat, 25 Dünya Kupası & 100 Uluslararası Madalya ve Kupa “Aşçılar Milli Takımının yönettiği” süre zarfında Dünya Aşçılar Olimpiyat Jürisi ve “Wacs” Dünya Aşçılar Birliği Jüri Üyesi
* Tanıdık Lezzetler En Orijinal Halleriyle ve Dünya Mutfaklarından En Özel Tatlar
 
Global lezzetleriyle adından söz ettiren Strada’nın İtalya, Fransa ve Avusturya gibi farklı ülkelerin mutfaklarından çıkan yemekleri, günümüz gastronomi trendlerine uygun olarak modernleştirilmiş ve menü buna göre oluşturulmuş. 
 
Dolayısıyla dünyanın farklı yerlerinde tadabileceğiniz lezzetleri en orijinal hâliyle Strada mutfağında bulabilirsiniz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler