HORECA Fair

HORECA Fair "İzmir"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde GL Platform tarafından 6 Mart’ta Fuar İzmir’de açılışı yapılan dört fuarı ziyaret etti. En başarılı fuar ve festivallerden 4. Uluslar..

 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Fuar İzmir’de yapılan HORECA Fair, HORECA EDT, Pack Fair Türkiye ve Food Fair Türkiye’yi ziyaret etti.
 
Türk aşçı haberleri ve en güncel mutfak haberleri olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde GL Platform tarafından 6 Mart’ta Fuar İzmir’de açılışı yapılan dört fuarı ziyaret etti. 
 
En başarılı fuar ve festivallerden 4. Uluslararası Otel Restaurant, Cafe, Çamaşırhane Ekipmanları, Ağırlama ve Konaklama Teknolojileri Fuarı (HORECA Fair), Uluslararası Ev Dışı Tüketim Fuarı (HORECA EDT), Ambalajlama Paketleme Teknolojileri Fuarı (Pack Fair Türkiye) ve Gıda Ürünleri Fuarı’nın (Food Fair Türkiye) katılımcıları ve ziyaretçileriyle bir araya gelen Başkan Soyer, başarılı bir fuar diledi.
 
Türkiye turizm haberlerinde de yer alan bilgilere göre, 400 marka yer alıyor...
 
Fuar İzmir’de düzenlenen 4 fuarın açılışı, deprem felaketi nedeniyle siyah kurdela ile yapılmıştı. 
 
Sektörün buluşma noktası fuarda otel tekstili, mobilyaları, ambalaj, gıda, mutfak, otel odası, çamaşırhane, restoran ürün ve ekipmanları, aydınlatma, güvenlik sistemleri, havuz ve aksesuarları, soğutma grupları, otel ve restoran yapı danışmanlık firmalarından oluşan yaklaşık 400 marka yer aldı. 
 
Fuar alanına 200 metrekarelik Dayanışma Mutfağı kuruldu. 
 
Dayanışma mutfağında, şefler kazanları İzmir’de misafir edilen depremzedeler için kaynattı. Türkiye Aşçılar Federasyonu üye dernekleri, başarılı şefler, gün boyunca kendi yörelerine özgü lezzetlerden seçkiler sundu. Bu sene ilk kez kurulan “Kemeraltı Sokağı” da fuara damga vurdu.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler