İngiliz Markası The Restaurant Group Neden Kapanıyor?

İngiliz Markası The Restaurant Group Neden Kapanıyor?

İngiltere’nin önde gelen restoran zincirlerini bünyesinde bulundu 'ran en iyi restoranlardan The Restaurant Group, 35’in üzerinde restoranın kapatılma 'sının planlandığını bildirdi.

 
İngiliz Markası "The Restaurant Group" Neden Kapanıyor?
 
Frankie and Benny’s, Chiquito ve Wagamama markaları altında toplam 410 restoranın bağlı bulunduğu The Restaurant Group'tan yapılan açıklamada artan işletme maliyetlerine vurgu yapıldı.
 
Türk aşçı haberleri ve en güncel mutfak haberleri olarak gastronomi haberlerinde edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
İngiliz Markası "The Restaurant Group" Neden Kapanıyor?
İngiltere’nin önde gelen restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran en iyi restoranlardan The Restaurant Group, 35’in üzerinde restoranın kapatılmasının planlandığını bildirdi.
 
Şirketten yapılan açıklamada, İngiltere’de “Frankie and Benny’s, Chiquito, Wagamama" markaları altında toplam 410 restoranın bağlı bulunduğu The Restaurant Group, gelecek dönemde 35’in üzerinde zincir şubesinin kapatılmasına karar verildiğini duyurdu.
 
İngiliz Markası "The Restaurant Group" Neden Kapanıyor?
Açıklamada, en başarılı şeflerinde yer aldığı restoran şubelerinin kapatılmasında artan işletme maliyetlerine ek olarak tüketicilerin son dönemde harcamalarını kısması gerekçe olarak gösterildi.
 
Grubun açıklamasında, gelecek dönemde bu markanın geliştirilmesi ve büyütülmesi üzerinde durulacağı kaydedilinken son dönemde İngiltere’de gıda fiyatlarındaki artışın restoranların kapatılmasında rol oynadığı belirtildi.
 
Merkezi Londra’da bulunan grubun bünyesinde 18 bin kişi istihdam ediliyor.
 
İngiliz Markası "The Restaurant Group" Neden Kapanıyor?
İngiltere’de enflasyon, bu yılın ocak ayında yıllık bazda yüzde 10,1 artış kaydetmişti. Enflasyon geçen yılın ekim ayında yıllık bazda yüzde 11,1 artış kaydederek son 41 yılın en yüksek seviyesine ulaşmıştı.
 
Gıda fiyatları ise geçen yılın aralık ayında yıllık bazda yüzde 16,8 artmıştı.
 
İngiliz Markası "The Restaurant Group" Neden Kapanıyor?
Söz konusu oran, 1977 yılının eylül ayından bu yana en sert artış olarak kayda geçmişti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler