Şef Levent Kaynak'tan Genç Aşçı Adaylarına Eğitim...

Şef Levent Kaynak'tan Genç Aşçı Adaylarına Eğitim...

Gıda Teknolojisi Alan Şefi Elif Aladağ'ın okullarında ki aşçılık mesleğinde Genç Şef adayı öğrencilere aşçılık eğitimleri hakkında uygulamalı ders davetini yoğun iş temposu..

 
Şef Levent Kaynak'tan Genç Aşçı Adaylarına Mesleki Eğitim...
 
Fahri Kiraz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü ve Gıda Teknolojisi Alan Şefi Elif Aladağ'ın okullarında ki Genç Şef adayı öğrencilere uygulamalı ders davetini yoğun iş temposuna rağmen kabul etti.
 
Tüm Aşçılar Pastacılar (Taşpakon) konfederasyonuna bağlı Balıkesir Aşçılar, Pastacılar Dernek Başkan olan ünlü şef Levent Kaynak Fahri Kiraz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin gelecekteki Genç Şef adaylarına uygulamalı ders verdi. 
 
Şef Levent Kaynak'tan Genç Aşçı Adaylarına Eğitim
Fahri Kiraz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü ve Gıda Teknolojisi Alan Şefi Elif Aladağ'ın okullarında ki aşçılık mesleğinde Genç Şef adayı öğrencilere aşçılık eğitimleri hakkında uygulamalı ders davetini yoğun iş temposuna rağmen kabul etti. 
 
Balıkesir Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı ünlü Şefi Levent Kaynak Fahri Kiraz MTAL' de geleceğin genç şef adaylarıyla önce sohbet edip ardından uygulamalı mutfak eğitimi vererek, yemek ve tatlılar yaptılar. 
 
Şef adayı öğrencilerinin yaptıkları yemek ve tatlılar Türk mutfağı  Şeflerinden Levent Kaynak ve Okul yönetiminden tam puan oldu. 
 
Şef Levent Kaynak'tan Genç Aşçı Adaylarına Eğitim
Fahri Kiraz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Arda Aydın ve başta Gıda Teknolojisi Alan Şefi Elif Aladağ ve öğrenciler ünlü şef Levent Kaynak ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler