Uzak Doğu mutfağı Eğitimi

Uzak Doğu mutfağı Eğitimi

En başarılı şeflerden Mutfak Şefi Musa Köse, Sous Şefi Mehmet Ali Tez, Soğuk Şefi Oktay Zurna, Soğuk Şefi Erdal Ünal tarafından verilen eğitimlerde öğrenciler Uzak Doğu mutfağının en ünlü tatlarının yapımlarını hem..

 
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Eğirdir Meslek Yüksek Okulu’nda otel şefleri, “Usta Çırak Buluşmaları” çerçevesinde Uzak Doğu mutfağı konusunda eğitim verdi. 
 
Türk aşçı haberleri olarak aşçılık mesleği ve aşçılık eğitimlerinde edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Uzak Doğu mutfağı Eğitimi
En başarılı şeflerden Mutfak Şefi Musa Köse, Sous Şefi Mehmet Ali Tez, Soğuk Şefi Oktay Zurna, Soğuk Şefi Erdal Ünal tarafından verilen eğitimlerde öğrenciler Uzak Doğu mutfağının en ünlü tatlarının yapımlarını hem teorik hem de uygulamalı olarak öğrendiler. 
 
Uzak Doğu mutfağı Eğitimi
Ramen, suşi çeşitleri, kinoalı avokado püresi yatağında karides tempura ve somon tartar gibi lezzetlerin uygulamalı olarak yapımını öğrenen ve yapan öğrenciler, eğitim sonrasında yaptıkları yemeklerin tadına baktılar. 
 
Uzak Doğu mutfağı Eğitimi
15 Aralık tarihinde de Ege yöresine ait Türk mutfağının eşsiz yemekleri hazırlandı. Pastacılık bölümünde şeflerin ve öğrencilerin birlikte hazırladığı Kıbrıs ekmeği ise protokolün ilgisini çekti. Ekmek lezzetiyle büyük ilgi gördü.
 
Uzak Doğu mutfağı Eğitimi


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler