Aşçılık Mesleğine Büyük İlgi

Aşçılık Mesleğine Büyük İlgi

Aşçılık Kursu Öğretmeni Kadriye Öztürk “Burada ev hanımlarına ve belge almak isteyen kadın ve erkeklere yönelik kurs veriyoruz. 17 Ekim’de başlayan kursumuz 03 Ocak tarihine kadar devam edecektir. Kendi İşlerinin Sahibi..

 
Kartepe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KARMEK kurslarında Kartepeli kadınlar yeteneklerini keşfediyor
 
Kartepelilere hizmet veren KARMEK kursları büyük ilgi görüyor. Kartepeli kadınlara yönelik başlatılan Aşçılık Kursu’nda yemek ve tatlıların nasıl yapılacağı konusunda püf noktaları öğretiliyor. 
 
Türk aşçı haberleri olarak aşçılık eğitimlerinde hakkında edinmiş olduğumuz bilgilere göre, Her türlü yemeğin ve hamur işinin öğretildiği kursta, lezzetin püf noktaları da aşçılık mesleğinde kursiyerlere detaylı bir şekilde anlatılıyor.
 
Aşçılık Mesleğine Büyük İlgi
450 Saat Eğitim
 
KARMEK Aşçılık Kursu Öğretmeni Kadriye Öztürk “Burada ev hanımlarına ve belge almak isteyen kadın ve erkeklere yönelik kurs veriyoruz. 17 Ekim’de başlayan kursumuz 03 Ocak tarihine kadar devam edecektir. 
 
450 saat kursumuzu tamamlayanlara aşçı ve aşçı yardımcısı belgesi verilecektir. Bu kursun bitmesi ile yeni kurs açılacaktır. Türk – Osmanlı Mutfağı yemekleri kursiyerlerimize öğretilmektedir. Pastacılık konusunda da bilgi verilmektedir” dedi.
 
Kendi İşlerinin Sahibi Oldular
 
Aşçılık Mesleğine Büyük İlgi
Sözlerine devam eden Öztürk, “Çalışan kadınlarımız kendi evlerinde yaptıkları ürünlerle ev ekonomisine katkı vermektedirler. Burada kadınlarımız var olan becerilerini geliştirmektedirler. 
 
Geçmiş yıllarda eğitim alan öğrencilerimiz kendi evlerinde üretmelerinin yanı sıra kendi iş yerlerini açtılar. Bu bizleri gururlandırmaktadır. Hedefimiz kadınlarımızın en iyi şekilde eğitim almalarıdır” açıklamasında bulundu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler