Türk Tasarımlarını Dünyaya Tanıtacak

Türk Tasarımlarını Dünyaya Tanıtacak "HOST Istanbul"

HOST Istanbul 2023’ün özellikle ihracat tarafında Türkiye’nin yerli markalarına yeni ticaret fırsatları yaratacağını söyleyen Tarsus Türkiye Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Uyguladığımız..

Türk Tasarımlarını Dünyaya TanıtacakTürk Tasarımlarını Dünyaya Tanıtacak
 
Ev ve mutfak eşyaları sektörünün ihracat fuarı Uluslararası HOST Istanbul, 9-12 Mart 2023 tarihlerinde 16. kez kapılarını açacak. MENA bölgesinin bahar sezonundaki en önemli ev ve mutfak eşyaları sektör buluşması olan HOST Istanbul için geri sayım başladı. 
 
Tüyap Beylikdüzü’nde 40 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek buluşmada, tamamı yerli üretici 300 firma, cam, porselen ve seramikten elektrikli ev aletlerine, metal mutfak eşyalarından plastik ev gereçleri/bahçe aksesuarlarına, dekoratif ürünlerden mutfak eşyalarına kadar yaşam alanlarına şıklık, estetik ve işlevsellik katan yüzlerce yeni tasarımını bir arada sunacak. 
 
Yurt dışından 2 bin satın almacı fuara geliyor!
 
HOST Istanbul 2023’ün özellikle ihracat tarafında Türkiye’nin yerli markalarına yeni ticaret fırsatları yaratacağını söyleyen Tarsus Türkiye Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Uyguladığımız Hosted Buyer programı sayesinde, dünyanın dört bir yanındaki büyük satın almacıları İstanbul’a getiriyoruz. HOST Istanbul 2023’te yurt dışından 2 bin civarında satın almacı ağırlayacağız. 
 
Türk Tasarımlarını Dünyaya Tanıtacak
Bu kişiler, fuardaki katılımcılarımızla doğrudan bir araya gelerek, yeni işbirlikleri ve ticaret görüşmeleri yapacak. Böylece HOST Istanbul, yine milyonlarca dolarlık ihracata zemin hazırlayacak” dedi. 
 
Türk Tasarımlarını Dünyaya Tanıtacak
10 milyar doların üzerinde bir pazar hacmine sahip Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörünün, uluslararası ölçekteki en önemli ticaret buluşmalarından olan HOST Istanbul, yerli üreticilerin en yeni tasarımlarını vitrine çıkarmaya hazırlanıyor. 
 
Türk Tasarımlarını Dünyaya Tanıtacak
Sergilenen zengin ürün çeşitliğiyle fark yaratan fuarın 2023 buluşmasında sofra ve mutfak eşyaları, pişirme ekipmanları, plastik ev eşyaları ve bahçe aksesuarları, ev gereçleri, Türk Tasarımları dekoratif ev ve mutfak eşyaları ile elektrikli ev aletlerine dair en son ürünler, yenilikler ve inovatif tasarımlar ziyaretçilerle buluşacak. 
 
Türk Tasarımlarını Dünyaya Tanıtacak
Yurt dışından gelecek doğrudan satın almacıların yanı sıra başta zincir perakendeciler olmak üzere İstanbul ve Anadolu’nun dört bir yanından fuarı ziyaret edecek profesyoneller, yaklaşık 300 katılımcı firmanın en yeni koleksiyonlarını yerinde görebileceği HOST Istanbul 2023’te yer almak isteyenler www.hostistanbulfair.com adresini ziyaret edebilirler. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler