Gastronomi Bölümü Öğrencisi Mustafa Dolay Ölü Bulundu

Gastronomi Bölümü Öğrencisi Mustafa Dolay Ölü Bulundu

Pamukkale ilçesine bağlı Pelitlibağ Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Çanakkale'de gastronomi ve mutfak sanatları okuyan Mustafa Dolay, yaz tatili..

Gastronomi Bölümü Öğrencisi Mustafa Dolay Ölü Bulundu
 
Denizli’de gastronomi bölümü öğrencisi olan ve spor yaparken gıda takviyesi kullandığı iddia edilen genç aşçı, apartmanın merdiveninde komşuları tarafından ölü olarak bulundu.
 
Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Pelitlibağ Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Çanakkale'de gastronomi ve mutfak sanatları okuyan Mustafa Dolay (21), yaz tatili için Denizli'ye ailesinin yanına geldi. 
 
Aynı zamanda spor yaparak gıda takviyesi aldığı öğrenilen Dolay, 4 katlı apartmanda bulunan evine girmek istediği sırada merdivende fenalaşarak yere yığıldı. Apartmanda bulunan komşuları yere yığılan genç aşçıyı görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu. 
 
İhbar üzerine bölgeye giden sağlık görevlileri, ağzından köpük gelen Dolay'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri, ölü halde bulunan aşçının evinde ve alanda çalışmalar gerçekleştirdi.
 
Ailenin feryatları yürekleri dağladı
 
Genç yaşta ölü bulunan aşçının cansız bedeni, yapılan çalışmalar sonrası otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Acı haberi alarak olay yerine gelen aile ise, karşılaştığı manzara sonrası gözyaşlarına boğuldu. 
 
Türkiye aşçı haberleri ve mutfak haberlerinde de yer alan bilgilere göre, Bedeninde herhangi yara ve darp izine rastlanılmayan aşçının yapılacak olan otopsi sonrası kesin ölüm nedeninin ortaya çıkacağı öğrenildi.
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak:
 
Türk mutfak kültürüne ve Türk mutfağı'na hizmetleri bulunan saygıdeğer Meslektaşımız Mustafa Dolay'a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler